Luka Ivanušec

 GORAN MEHKEK/Cropix
SNAGA HAT-TRICKA

Dinamo tijekom utakmice dobio ponudu za Ivanušeca: ‘Ups, sad je skuplji nekoliko milijuna eura‘

Modra ‘sedmica‘ je najzaslužnija što je Dinamo već sada na pragu trećeg pretkola Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 25. srpanj 2023. 23:06

Luka Ivanušec je junak večerašnje pobjede Dinama nad Astanom u drugom pretkolu Lige prvaka. Postigla je modra ‘sedmica‘ hat-trick i usmjerila svoj klub prema sljedećem suparniku, odnosno AEK-u.

Ivanušec je tako opravdao potražnju za njim u ljetnom nogometnom prijelaznom roku. Pisalo se o nekoliko klubova koji su zainteresirani za njega, a u posljednje vrijeme kao najizgledniji kandidat se iskristalizirao Feyenoord. Nizozemski klub je do sada u Maksimir poslao dvije ponude koje su odbijene, a tamošnji mediji pišu kako je tijekom utakmice protiv Astane Feyenoord poslao i novu ponudu.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX

Suprotno dosadašnjim natpisima kako je Feyenoord već ranije poslao ponudu vrijednu devet milijuna eura, Nizozemci tvrde kako je njihov prvak sada ponudio 8,3 milijuna eura uz dodatak u vidu raznih bonusa. Već ranije se pisalo kako Dinamo ne želi pustiti Ivanušeca ispod 12 milijuna eura.

Utakmica protiv Astane je pokazala kako Dinamo ima razloga biti čvrst u pregovorima. Uostalom, piše to i nizozemski SportNieuws čiji izvještaj s utakmice Dinamo - Astana počinje s rečenicom: ‘Ups, postao je nekoliko milijuna eura skuplji...‘

Linker
04. svibanj 2024 20:23