Florentino Perez

 STEPHEN CRAWSHAW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
NEOČEKIVANI SUSRET

Predsjednik Reala došao pogledati zvijezdu iz susjedstva: ‘Nevjerojatno je da je ovdje‘

Dončić je oduvijek isticao svoje simpatije prema Realu
Piše: SNObjavljeno: 27. travanj 2024. 11:04

Treća utakmica prve serije doigravanja između Dallas Mavericksa i LA Clippersa imala je neočekivanog gosta. Susret u Dallasu završio je 101:90 pobjedom Mavericksa, a u momčadi je ponovno najefikasniji bio Luka Dončić s 22 poena, 10 skokova i 9 asistencija.

Priuštio je tako Slovenac dobru predstavu za predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza, koji je posjetio Ameriku i došao podržati Dončića u njegovom pohodu na što bolju NBA sezonu.

Netom prije početka zagrijavanja Dončić je došao pozdraviti Pereza. Pripremao se za šutiranje kada je na terenu ugledao predsjednika s Javierom Barriom, osobnim fizioterapeutom Slovenca kojeg je upoznao dok je bio član Real Madrida. Dončić je razgovarao s predsjednikom Madrida, a potom se vratio na zagrijavanje.

image

Luka Dončić i Florentino Perez

USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia

Na kraju utakmice, Dončić je prešao teren kako bi ponovno razgovarao s Florentinom, koji je sjedio ispred klupe Clippersa, no rastanak je morao pričekati zbog medijskih dužnosti koje je Slovenac morao ispuniti.

- To objašnjava veličinu Real Madrida. Nevjerojatno je da me Florentino dolazi vidjeti u utakmici doigravanja. Mnogo sam mu zahvalio što je došao. Nevjerojatno je da je ovdje - rekao je Dončić na konferenciji za novinare.

Dončić je oduvijek isticao svoje simpatije prema Realu, i uobičajeno je da na društvenim mrežama komentira ili objavljuje fotografije utakmica svoje bivše momčadi, kako nogometne tako i košarkaške. Mavericksi su posjetili Madrid u predsezoni, a Dončić je bio ključni zagovarač da se taj posjet ostvari.

image

Luka Dončić i Florentino Perez

AGENCIA LOF/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA Agencia Lof/actionplus/profimedia

Linker
27. travanj 2024 11:04