Godina na izmaku

Zvjezdane fotografije iz 2017. koje ćemo zasigurno još dugo pamtiti


Mirjana Filipović
26.12.2017.10:00
Zvjezdane fotografije iz 2017. koje ćemo zasigurno još dugo pamtiti
Instagram

sažeto

Vjerovali ili ne, u top 10 najlajkanijih fotografija na Instagramovoj listi su zapravo tri Ronaldove, četiri Selenine, dvije Beyonceine i na peto mjesto se ovih dana uspjela ugurati Khloe Kardashian koja je napokon potvrdila šuškanja da je trudna.


Mirjana Filipović
26.12.2017.10:00

Još jedna godina bliži se kraju. I kako to uvijek biva, bilo je tu lijepih situacija, možda i onih malo manje lijepih, ali i ovako i onako pamtit ćemo samo ono što nas je promijenilo na bolje. Društvene mreže u današnjem vremenu igraju veliku ulogu, pa objavom fotografija obilježavamo one trenutke koji su obilježili naš dan, godinu i život. Instagram je tako objavio listu najlajkanijih fotografija u protekloj godini.

Za početak možemo krenuti s Beyonce koja je u veljači najavila da ona i suprug Jay Z čekaju blizance.

Ta je fotografija najlajkanija u 2017. godini, čak 11,2 milijuna puta. Nakon dugo očekivanja, pjevačica je u srpnju objavila prvu fotografiju s dječakom i djevojčicom kojima su dali ime Sir i Rumi.

 

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT

Cristiano Ronaldo u studenom je dobio četvrto dijete. Djevojčicu Alanu Martinu rodila je njegova djevojka Georgina Rodriguez, a fotografija koju je podijelio druga je po broju lajkova na popularnoj društvenoj mreži za razmjenu fotografija. Svidjela se njegovih čak 11,1 milijuna pratitelja.

Beyonce i Cristiana slijedi Selena Gomez. Pjevačica je sve šokirala kada je iznenada objavila fotografiju iz bolničke sobe. Naime, Selena se zbog komplikacija koje su posljedica autoimune bolesti lupusa morala podvrgnuti transplantaciji bubrega, a donor joj je bila najbolja prijateljica Francia Raisa. Iako je mnoge tom objavom uplašila, pjevačica se odlično oporavlja, a pomirila se i s bivšim dečkom Justinom Bieberom.

 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Sep 14, 2017 at 3:07am PDT

Vjerovali ili ne, u top 10 najlajkanijih fotografija na listi su zapravo tri Ronaldove, četiri Selenine, dvije Beyonceine i na peto mjesto se ovih dana uspjela ugurati Khloe Kardashian koja je napokon potvrdila šuškanja da je trudna.

Ronaldovim obožavateljima najviše su se svidjele one s djecom koje je objavljivao. Selenini fanovi najviše su lajkali dvije na kojima je bila s bivšim dečkom The Weekndom i onu za koju su mnogi pomislili da je postala plavuša. 

Točan poredak fotografija koje su se najviše lajkale na Instagramu možete pogledati OVDJE.

Instagram

društvene mreže

fotografije

zvijezde

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter