Jedva su je spasili

Zvijezda serije 'Melrose Place' zgrozila tužnom ispovijesti: Njezina voljena kći bila je na samoj granici života i smrti!


100posto
07.06.2019.08:00
Zvijezda serije 'Melrose Place' zgrozila tužnom ispovijesti: Njezina voljena kći bila je na samoj granici života i smrti!
Foto: Profimedia

sažeto

Lisa Rinna priznala je da se dugo borila za zdravlje svoje kćeri Amelie


100posto
07.06.2019.08:00

Tijekom gostovanja u jednoj emisiji, glumica Lisa Rinna, našoj publici najpoznatija kao zvijezda serije 'Melrose Place', otkrila je da se ona i njezin suprug Harry Hamlin godinama bore za svoju mladu kćer Amelie, koja ima ozbiljne poremećaje u prehrani. Zdravstveno stanje joj je u par navrata bilo ugroženo. Anoreksija ju je koštala zdravlja, a Lisa to više ne skriva.

'Gledam Amelie kako ide dva koraka naprijed, jedan nazad. Nije nam lako. Ne može se tu reći 'sada je sve u redu, omogućili smo joj pomoć. prihvatila je bolest i izliječila se, sve je to u redu'. To ne ide tako, reći  - sad je gotovo. Ne, svaki dan je izazov i idemo dan po dan', rekla je Rinna. Djevojka je išla i na terapije koje su joj u prvoj fazi pomogle, a kasnije su prestale biti efikasne. Još gore je što se cura bavi manekenstvom pa je u svom poslu samo jedna u nizu djevojaka koje se bore s tim poremećajem.

 
 
 
View this post on Instagram

27 Years Baby. 💫 #Tbt

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on May 23, 2019 at 7:56am PDT

'Mama, bez obzira na to koliko je života anoreksija odnijela, ja sam samo htjela biti mršava', izjavila je Amelie. Prvi put je to bio i da je priznala kako je bila na samoj granici samrti. Lisa je priznala i da sebe krivi zbog svega. 'Stalno se pitam gdje smo pogriješili, što smo krivo uradili, što smo mogli drugačije napraviti da to spriječimo. Možda jemso, možda nismo. Znam samo da je bilo zaista teško gledati Amelie u takvoj boli', zaključila je glumica.

lisa rinna

newsletter

Prijavite se na Newsletter