Užasne situacije

Zvijezda benda 'Spice Girls' pokušala se ubiti zbog zlostavljača, a sada i dalje ide na terapije jer boluje od PTSP-a


100posto
14.05.2019.08:00
Zvijezda benda 'Spice Girls' pokušala se ubiti zbog zlostavljača, a sada i dalje ide na terapije jer boluje od PTSP-a
Profimedia

sažeto

Mel B tvrdi da je tijekom braka bila zlostavljana te da zbog toga i danas ima posljedice


100posto
14.05.2019.08:00

Pjevačica Mel B, koja se proslavila kao dio girl benda 'Spice Girls', otkrila je nedavno u intervjuu da se i dalje bori s PTSP-om uslijed turbulentnog braka sa Stephenom Belafonteom. 43-godišnjakinja je izjavila da je brak bio težak, da ju je Stephen zlostavljao te da je imala niz loših simptoma nakon razvoda. Anksiozna je, često se prisjeća teških dana te i dalje pohađa terapiju kako bi se lakše oporavila od svega.

Razvod je finaliziran, ali...

Mel i Stephen rastali su se krajem 2016. godine, a razvod je finaliziran 2017. Ipak, i dalje pjevačica osjeća posljedice od svega što se dogodilo. O svemu je napisala i knjigu, a na Stephenove optužbe da laže, Mel odgovara: 'Zašto me nije tužio, to je moja knjiga, moja istina, uostalom 14-ero ljudi je svjedočilo svemu kroz što sam prolazila?'.

Getty Images

Pokušaj samoubojstva

O svemu je posvjedočila njena 20-godišnja kćer Phoenix. 'Gledati mamu kako prolazi kroz sve to bilo je jako teško. Odrasli smo jako brzo, svako dijete koje prolazi kroz takvu traumu krivi sebe zbog svega, osjećaju se odgovorno za svoju majku', rekla je djevojka.

Mel je kasnije potvrdila da je kćer svjedočila svemu i svačemu, ipak je, kaže, brak trajao deset godina. Osvrnula se potom i na pokušaj samoubojstva 2014. godine. Tvrdi da je sve to pokušala i htjela napraviti zbog užasne veze u kojoj se osjećala zarobljenom.

Profimedia

Mel B

Spice Girls

newsletter

Prijavite se na Newsletter