Oni svoje partnere drže podalje

Zrinka s Kranjčarem jako rijetko u javnosti, Gibonni suprugu Sanju čuva od svega, a kako izgleda gđa. Rahimovski - nitko ne zna!


Barbara Marinović
25.11.2018.17:00
Zrinka s Kranjčarem jako rijetko u javnosti, Gibonni suprugu Sanju čuva od svega, a kako izgleda gđa. Rahimovski - nitko ne zna!
Foto: CROPIX, Arhiva JL

sažeto

Neki vole ljubav pokazati pred svima, a drugi žele da im intimni život ostane takav - intiman i tajan


Barbara Marinović
25.11.2018.17:00

Toliko rijetko pojavljuju se zajedno u javnosti da je zajedničko gledanje premijere HBO serije 'Uspjeh' odmah postala vijest. Kada su se Goran Navojec i Marija Škaričić pojavili zajedno, dobili su mediji potvrdu da je par još uvijek u vezi. O svom odnosu ne žele pričati, no već su dulje vrijeme u vezi, koju doduše, nikad nisu potvrdili ničim osim rijetkim zajedničkim pojavljivanjima u javnosti. Par je prvi put u javnosti viđen krajem ljeta 2016. godine, u Dubrovniku, i otad se šuška da su u vezi. Čuvanje ljubavnog života karakteristično je za Navojca, isto je radio i u braku s Larisom Lipovac, a kada su se odlučili rastati - o tome su u zajedničkoj objavi obavijestili javnost. I tu su stali. Nije Navojec jedini koji čuva ljubomorno svoju intimu.

Foto: CROPIX

Dive drže ljubav podalje od javnosti

Iako je svima bilo poznato da glumica Judita Franković ima dečka, rijetko tko je znao tko je dečko, čime se bavi, a sve je potpuno iznenadila informacija o njihovoj intimnoj svadbi u Ljubljani. Zgodnu brinetu i tada su otkucali drugi, točnije dizajneri iz eNVy rooma, u čijoj se kreaciji udala. Kada je sve bilo gotovo, dečki su čestitali prijateljici na vjenčanju. Mnoge je iznenadilo da se udala jer je toliko dobro čuvala privatni život da su se neki pitali koliko i koga ljubi, ne znajući da se radi o Marku Brdaru, s kojim je prije svadbe provela devet godina u vezi. Ljubav para počela je tijekom studentskih dana.

Foto: Instagram

Možda je poslušala savjet kolegice Zrinke Cvitešić. Iako joj je ljubavni život nekad i previše bio na pladnju za javnost, Zrinka se odlučila ovog puta čuvati intimu koliko je moguće. Doduše, budući da joj je dečko Niko Kranjčar, nemoguće je bilo eskivirati objavu njihove veze jer su se na par rijetkih događanja i pojavili zajedno. Ipak, češće će se Zrinka pojaviti u javnosti sama ili u društvu prijatelja, a vezu ne 'reklamira' ni na društvenim mrežama. Da je kojim slučajem Niko privatna osoba, sigurni smo da bi za njega znao tek glumičin intimni krug.

Damjan Tadić/Cropix

Skrivala je ljubav i Nataša Janjić, sve dok nije ostala trudna pa shvatila da će je ionako 'izdati' trbuščić. Iako je nekih sumnji i bilo, nitko osim najbliže ekipe nije znao da se glumica zaljubila u ortopeda Nenada Medančića. Objavila je to tek kada su prošli prvi mjeseci trudnoće. Sada je Nataša u slatkom iščekivanju, a na javnim se događanjima i dalje pojavljuje većinski u društvu najbližih ljudi. Vjerojatno ne želi 'dati gušta' znatiželjnicima.

 
 
 
View this post on Instagram

Ovako✨ . . . #rainydays #homeiswheretheheartis #ovakosemoze #volimvolim

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on Nov 2, 2018 at 10:54am PDT

Sandra Perković toliko dobro čuva svoju vezu da su se svojedobno pojavile glasine da je prekinula dugogodišnju ljubav s Edisom Elkasevićem, koji je inače i trenira. Nagađanjima o prekidu stala je na kraj rekavši da je Edis čovjek koji se ne želi slikati. Na dodatna pitanja o vezi ne želi odgovarati, već sve sačuvati za sebe. Jesu li još zajedno, samo Sandra i Edis znaju.

Veliki glazbenici čuvaju supruge

Iako je veza Nine Badrić nedavno završila, zaista je fascinantno koliko dugo ju je održala tajnom. S poduzetnikom Tinom Bralom provela je godinu dana u tajnoj vezi, veći dio tog ljubavnog staža odradila je, a da nitko nije znao. Naravno, i tome je morao doći kraj jer je Nina tolika zvijezda da je bilo teško vjerovati da će joj na dulje staze proći tajnost. Priznala je nedavno da je s Tinom prekinula, no nije se pretjerano otvarala po tom pitanju. Nije to ni za očekivati, kada netko taji vezu godinu dana, logično da se ni o prekidu neće pretjerano otvarati.

Neja Markičević/Cropix

Ljubavni život nitko ne drži svojim kao Gibonni. Svi znaju da postoji njegova supruga Sanja i njihova djeca, no gospođa se stvarno jako rijetko eksponira. Gibo o njoj i ne govori prečesto, drži taj dio života baš za sebe. Zna se da je Sanji jako zahvalan na svemu što je za njega napravila, svojedobno je otkrio da ga je na početku karijere financirala baš supruga, koja ni sama nije baš solidno zarađivala. Uz njega je otpočetka, prati ga uz izvrsnu karijeru, a on je uspio nemoguće - sačuvati je od svega.

Foto: Arhiva JL

Svoju suprugu jako dobro čuva od javnosti Aki Rahimovski. Toliko da mnogi ne znaju ni kako žena izgleda. Komično je to Akiju pa je svojedobno za Blic ispričao kako se znalo dogoditi da ga mediji fotografiraju i ženu koja to nije potpisati Akijevom suprugom. S time se sa svojom suprugom često šali, i oboje su zadovoljni takvim aranžmanom.

Luka Gerlanc / CROPIX

Nije Aki jedini, skoro nitko ne zna ni kako izgleda supruga Zdravka Čolića. On je jedna od najvećih regionalnih zvijezda, a ona samozatajna žena koja je s njim već 17 godina u braku. Zajedno su odlučili da se Aleksandra i djeca neće eksponirati.

Promo

Sandra Perković

Nina Badrić

Nataša janjić

Zrinka Cvitešić

Gibonni

Goran Navojec

Judita Franković

Aki Rahimovski

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter