Misteriozni ljubavni brodolomi slavnih Hrvatica

Znate li zašto su zaista prekinuli Hauser i Rozga? I koja tajna stoji iza kraha ljubavi Mije Kovačić i poznatog poduzetnika? A tek Herceg i Anita...


100posto
15.08.2019.11:00
Znate li zašto su zaista prekinuli Hauser i Rozga? I koja tajna stoji iza kraha ljubavi Mije Kovačić i poznatog poduzetnika? A tek Herceg i Anita...
Foto: Ranko Suvar, Neja Markičević / CROPIX

sažeto

Razloge prekida ili razvoda veze slavni parovi najčešće odlučuju sačuvati samo za sebe. No, neki su misteriozniji od ostalih


100posto
15.08.2019.11:00

'Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete', poslala je u ranu jesen 2017. godine Jelena Rozga priopćenje o kraju ljubavi s proslavljenim violončelistom Stjepanom Hauserom. Iako se nije činilo da će do prekida doći, pogotovo ne nakon skoro tri godine ljubavi, do kraha je ipak došlo. Pjevačica je napravila sjajan potez i nagađanjima na kraj stala sama, priopćenjem, no to je bilo to.

Rozga nikada nije zapravo objasnila prekid sa Stjepanom

Nikada ni prije ni poslije Rozga se o prekidu nije oglašavala. Ostala je znatiželjna javnost zakinuta za detalje o ljubavnom kraju para, razlozima rastanka... Prepucavanja u medijima nije bilo, osim onog poznatog brisanja fotografija i svih tragova ljubavi s društvenih mreža. Odradivši to, Hauser i Rozga odlučili su i u prekidu ostati sjedinjeni u jednom - poštovanju vlastite privatnosti i prošlosti. Što se točno među njima dogodilo, kada su i kako odlučili zaista reći da je kraj - vjerojatno nikada nećemo saznati. Nije, doduše, od Rozge bilo ni za očekivati da će svoju ljubavnu situaciju poslije kraja iste 'vući' po medijima.

Instagram

Nina je čuvala vezu, a kasnije je sačuvala i prekid

A takva je i njezina kolegica Nina Badrić. Glazbena diva iza sebe ima jedan brak, kojem je dala čak i drugu šansu. Ostala je dama nakon razvoda, a odluka da čuva svoj privatni život nastavila ju je pratiti. Tako je vezu s poduzetnikom Tinom Bralom čuvala u tajnosti jako dugo, oko godinu dana. Kada je pak postalo jasno da su zajedno, a na njezinoj ruci zasjao je i dijamantni prsten, Badrić je sve iznenadila. Za Gloriju je otkrila da je skinula prsten koji joj je poduzetnik na Maldivima stavio na ruku. Prekinuli su u tišini, onako kako su i ljubovali, a o razlozima pjevačica nije željela pričati. Nikada vjerojatno niti neće.

Ante Čizmić/Cropix

Pokrivač i Katarina nisu htjeli komentirati čak niti informaciju da se razvode

Umjesto četvrte godišnjice braka, Nikola i Katarina Pokrivač morali su se nositi s novopečenom slobodom. Mediji su u ljeto 2018. godine otkrili da nogometaš i njegova supruga već mjesecima ne žive zajedno. Unatoč svemu kroz što su prošli, brak nisu uspjeli održati. Činilo se da će nakon njegove pobjede nad bolesti konačno moći okrenuti stranicu i nastaviti sa sretnim obiteljskim životom, no dogodilo se upravo suprotno. Počeli su život na različitim adresama. No, nisu htjeli komentirati niti pretpostavke o razvodu, a još manje pričati o razlozima istog. Ostalo je sve između bivšeg para, koji zajedno ima i četverogodišnju djevojčicu. Zadržali su sve za sebe, no jasno je da su krenuli dalje. Ovih dana Ecija Ivušić pohvalila se da je u sretnoj vezi s Nikolom, a očito je da voditeljica priželjkuje i brak s njim što skorije.

Foto: CROPIX

Herceg i Anita Dujić svih su iznenadili naglim krajem

Naglo su prekinuli nakon godinu dana veze i glumac Ivan Herceg te manekenka i scenografkinja Anita Dujić. Činilo se da se radi o fatalnoj ljubavi, onoj radi koje se ruši sve. Neko vrijeme tako je i bilo. Ivan i Anita uživali su u velikoj ljubavi, zajedničkom ljetovanju, putovanjima... A onda je sve stalo. Postovima na Instagramu oboje su dali naslutiti krajem ljeta 2016. da je ljubavi došao kraj. Svega dva tjedna ranije, stavljali su zaljubljene objave s izleta na Paklenicu, no bila je to njihova zadnja fotografija. Dogodio se nagli i brzi prekid koji je sve šokirao. Budući da kroz cijelu svoju jednogodišnju vezu ništa nisu htjeli o istoj pričati, i ne čudi što ni o razlozima nisu govorili. Krenuli su kasnije oboje dalje, on je završio u kratkoj vezi s kolegicom Anom Majhenić, a Anita sa Škotom Duncanom Broadfootom, s kojim je dobila i djevojčicu.

Neja Markičević/CROPIX

Mia i Ivor bili su jako zaljubljeni, no onda je sve završilo mjesecima prije negoli su mediji išta saznali

Nekoliko godina su Mia Kovačić i Ivor Vucelić proveli zajedno. Voditeljica i uspješni poduzetnik tada voljeli su se nešto više od četiri godine. Kako je on poslovno tada bio vezan uz Rusiju, Mia je često zbog ljubavi putovala i u Moskvu i živjela na relaciji Hrvatska - Rusija. Iako su oboje imali volje održavati ljubav i na daljinu, nisu uspjeli. O razlozima višegodišnje veze nisu pričali, no Mia je 2013. priznala da više nije s Ivorom. Osim same informacije da više nisu skupa, Kovačić nije pričala.

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Mia i Jurilj razveli su se nakon godinu dana braka

'Obavještavamo vas da smo se prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje, razveli. Razlozi našeg razvoda su osobne prirode i o njima ne želimo javno govoriti, a nadamo se da ćete za to imati razumijevanja', izjavila je Mia Jurilj, danas ponovno Franić nakon razvoda od Dragana Jurilja. Mlada splitska manekenka u braku je s poduzetnikom Dragan Juriljem uživala svega godinu dana, a onda su naglo i naprasno donijeli odluku da se razvedu. Medije su obavijestili ovom kratkom izjavom, a o daljnjim razlozima nisu željeli pričati. Svega godinu dana prije razvoda Dragan i Mia vjenčali su se na egzotičnoj ceremoniji u Maroku i činilo se da bi među njima moglo potrajati. Jurilj je blistao uz mladu i atraktivnu splitsku studenticu i manekenku, no onda je naprasno i brzo se završilo. Mia se iz Zagreba vratila u rodni Split, a o razlozima prekida oboje su odlučili ostati tihi.

CROPIX

Iva Šulentić oglasila se šturo i objasnila zašto više o braku neće pričati

Ni voditeljica Iva Šulentić nije pričala o razlozima razvoda trogodišnjeg braka s doktorom psihologije Igorom Mikloušićem. Proveli su zajedno niz godina u vezi i braku, no o detaljima kraha voditeljica nije željela pričati. Osim toga, dala je do znanja da nema namjeru to učiniti niti u budućnosti. 'Istina je da smo se Igor i ja razišli. Na žalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću', poručila je putem Tportala Iva Šulentić. Da podsjetimo, Iva i Igor vjenčali su se u rujnu 2016. godine i to nakon četiri godine veze. Proslavili su s prijateljima i obitelji u zagrebačkoj Laubi, a djelovali su kao iznimno sretan i kompatibilan par.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Jelena Rozga

Nina Badrić

Stjepan Hauser

Ivan Herceg

Anita Dujić

Nikola Pokrivač

Dragan Jurilj

Iva Šulentić

Mia Kovačić

katarina pokrivač

ivor vucelić

newsletter

Prijavite se na Newsletter