Stroga pravila

Znate li zašto Kate ne može biti djeveruša sestri Pippi?


Ines Madunić
11.05.2017.19:30
Znate li zašto Kate ne može biti djeveruša sestri Pippi?
Reuters

sažeto

Sestra vojvotkinje Kate udaje se za deset dana za škotskog plemića i bogatog poduzetnika Jamesa Matthewsa


Ines Madunić
11.05.2017.19:30

Kad je 2011. godine Pippa Middleton (33) izašla iz automobila i primila šlep vjenčanice svoje sestre Kate (35), postala je svjetska senzacija. U uskoj bijeloj haljini Alexandera McQueena koja je ocrtavala njezino savršeno isklesano tijelo, Pippa je gotovo zasjenila Kate koja se udavala za britanskog princa Williama (34). Mlađa sestra Middleton bila je Kateina djeveruša. No, na njezinom vjenčanju za milijunaša Jamesa Matthewsa (42) 20. svibnja Kate joj neće uzvratiti uslugu.

Getty Images

Razlog je jednostavan. Prema pravilima, djeveruša smije biti samo neudana žena. Objavljeno je samo da će njezina djeca, princ George (3) i dvogodišnja princeza Charlotte nositi cvijeće na vjenčanju u crkvi Svetog Marka u selu Englefield u Berkshireu u Engleskoj.

Uostalom, izvori tvrde kako će Kate i William učiniti sve da ne skreću pažnju na sebe na Pippin veliki dan.

Na britanskom vjenčanju godine bit će 350 gostiju, a Pippa je navodno tražila sve uzvanike da ponesu dva outfita - jedan za crkvu, a drugi za slavlje, koje će biti u obiteljskom domu Middletonovih, u selu Bucklebury. Na vjenčanje dolazi i princ Harry (32) s djevojkom Meghan Markle (35), a još se ne zna tko je Pippi dizajnirao vjenčanicu. Cijelo vjenčanje koštat će oko 250.000 funti, procjenjuje se.

Reuters

Mladoženja James Matthews inače je poduzetnik i investitor te nasljednik titule škotskog lorda. S Pippom je bio u vezi još 2012. godine, ali su prekinuli. Ponovno su zajedno od 2015. godine.

kraljevska obitelj

vjenčanje

Kate Middleton

Pippa Middleton

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter