Carrie je priznala ono što svi znamo

'Znam da je drugi nastavak Seksa i grada bio loš, ali zaradili smo puno novaca'


Ines Madunić
30.05.2017.13:20
'Znam da je drugi nastavak Seksa i grada bio loš, ali zaradili smo puno novaca'
Profimedia

sažeto

Sarah Jessica Parker glumit će i producirati treći nastavak "Seksa i grada", za što će dobiti 15 milijuna dolara


Ines Madunić
30.05.2017.13:20

"Naravno da mi je jasno da drugi film nije ispunio očekivanja, reći ću to javno. Ali, s druge strane, zaradili smo prokleto puno novca", rekla je glumica Sarah Jessica Parker (52), koja je u seriji i dva filma "Seks i grad" glumila Carrie Bradshaw.

Serija se prikazivala u šest sezona od 1998. do 2004., prvi film snimljen je 2007., a drugi 2010. godine. I dok je prvi nastavak bio prihvaćen te je zaradio 415 milijuna dolara, drugi nastavak kritičari i publika su odmah pokopali. Ipak, film je zaradio 294 milijuna dolara.

Snima se i treći nastavak filma, a navodno su sve četiri glavne glumice pristale ponoviti svoje legendarne uloge - Parker kao Carrie, Kim Catrall (60) kao Samantha, Kristin Davis (52) kao Chartlotte i Cynthia Nixon (51) kao Miranda.

"Nikad nisam rekla 'ne', bilo je samo pitanje hoće li se snimati trojka i kad. Ja sam spremna", rekla je Sarah ukupno 15 milijuna dolara. Kim Catrall izborila se za šest milijuna, dok će Davis i Nixon dobiti svaka po dva milijuna dolara honorara.

film

zarada

Seks i grad

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter