Bili su hit

Zlatni zagrebački par iz visokog društva, zaneseni slavni klinci i 'it' par 90-ih! Prve javne ljubavi poznatih Hrvatica mogle bi vas iznenaditi!


Barbara Marinović
13.02.2019.17:30
Zlatni zagrebački par iz visokog društva, zaneseni slavni klinci i 'it' par 90-ih! Prve javne ljubavi poznatih Hrvatica mogle bi vas iznenaditi!
Foto: CROPIX

sažeto

Franka, Severina, Jelena, Maja... Znate li tko su bili prve ljubavi ovih poznatih dama?


Barbara Marinović
13.02.2019.17:30

Ah, ta ljubav. Neki 'pogode otprve', drugi za ljubavlju tragaju cijelog života, a treći se jednostavno ne mogu ili ne žele skratiti. Emocije nekad odvode ljude i na najčudnije adrese, a nekad se rode kao rezultat spleta logičnih okolnosti. Sve oko ljubavi i odnosa među ljudima dosta je specifično i teško je utanačiti određena pravila koja bi nam mogla predvidjeti hoće li netko ili neće uspjeti.

Bivše, prve ljubavi slavnih - govore upravo u prilog toj tvrdnji. Nisu ove ljubavi potrajale, no bile su javne, slavne i neko vrijeme izgledale su kao da imaju puno potencijala. Zanimljivo bi bilo vidjeti kako bi im život izgledao da su ostali zajedno.

Seve i Alen

Teško je danas povezati Severinu i Alena Marina, prvog javnosti poznatog dečka, ali i zaručnika slavne pjevačice. Frontmen 'Kojota' i Severina upoznali su se tijekom devedesetih. Uživali su u ljubavi, iako ista nije dugo potrajala. Prekinuli su bez medijske pompe i drame, ostavši u korektnim odnosima. Marin se u međuvremenu skrasio uz glumicu Goranu.

Foto: Maja Zlatevska / CROPIX

Jelena i Giuliano

Iako nam danas to zvuči nezamislivo, Jelena Rozga i Giuliano Đanić kao klinci bili su  u vezi. Splitski glazbenici kao klinci u gradu pod Marjanom kretali su se u sličnim krugovima i bili su dečko i cura. 'Istina je, bili smo dica, Jelena je ovako super cura', izjavio je o njihovoj vezi prije par godina Giuliano. U međuvremenu je Rozga gradila karijeru, a o ljubavnim vezama slabo do nimalo govorila u javnosti. Giuliano se skrasio u braku s plesačicom Kristinom Đanić te žive sretnim obiteljskim životom. Jelena i Giuliano danas su prijatelji i kolege, a njihova veza ionako je bila ono što možemo nazvati 'dječjom' ljubavi.

Foto: CROPIX

Nina simpatizirala Bobu

Dječje simpatije gajila je pjevačica Nina Badrić nekad prema suprugu Lepe Brene. Dok je Nina još bila klinka, a Boba jedan od najvećih svjetskih tenisača Badrić je jedva čekala pogledati teniski meč i potom tražiti autogram od Bobe Živojinovića, svog idola i celebrity simpatije. Godinama kasnije Nina je postala jedna od najpoznatijih pjevačica regije, a o ljubavnom životu nikad nije previše pričala. Poznato je da je nekoliko godina provela u braku s Bernardom Krasnićem, od kojeg se u međuvremenu razvela u mirnim okolnostima. Nije nikada Ninin stil bio razvlačiti intimu po tabloidima, a ni u slučaju razvoda to nije dopustila.

Foto: CROPIX

Danijela i Marko

Ljubav iz mladih dana Danijeli Martinović bio je glazbenik Marko Perković Thompson. Pjevač i pjevačica bili su klinci kada su devedesetih proveli neko vrijeme u braku. Nakon što su se razveli, zatražio je Marko i crkveno razrješenje braka te se godinama kasnije vjenčao Sandrom, s kojom danas ima petero djece. Danijela je već dugi niz godina u vezi s kolegom Petrom Grašom.

Foto: CROPIX

Ella voljela Denisa

Mlada blogerica Ella Dvornik danas je sretna majka i zaručnica Britanca Charlesa Pearcea. Uživa u obiteljskom životu i prava su mala skladna obitelj. Tijekom tinejdžerskih dana imala je par veza, a prva javna ljubav bio joj je Denis Mehmedovski, s kojim je neko vrijeme čak i živjela. Dugo su bili zajedno pa je, kada je navršila 18 godina, Ella odlučila probati s Denisom i živjeti. Kada su shvatili da su premladi i da to nije to, prekinuli su, i to na njezin 19. rođendan. Tada se Ella vratila kući, a medijima otkrila da je s Denisom ostala prijateljica.

Foto: CROPIX

Boris i Bojana bili su pravi hit par 90-ih

Boris Novković i Bojana Gregorić tipičan su primjer para za koji se činilo da bi mogao trajali. Mladi i perspektivni glazbenik 90-ih je zaveo ljepoticu Bojanu, tada balerinu zagrebačkog HNK-a. Vjenčali su se 1992. godine, a razveli pet godina kasnije. Bila je to mladenačka ljubav, Bojana je imala 20, a Boris svega 25 godina kada su se upoznali. Kasnije je glumica završila u braku s Enesom Vejzovićem, a Boris iza sebe ostavio još dva braka. Danas je glazbenik u sretnoj vezi s mladom manekenkom Iris te s njom čeka prinovu.

Foto: CROPIX

Lana i Ivan bili su pravi spoj zagrebačke elite

Svi znamo tko je prvi dečko Lane Jurčević. Ivana Todorića upoznala je još u osnovnoj školi, a krajem iste postali su i par. Potrajali su zaista dugo, obzirom da su se upoznali jako rano. Par je u konačnici prekinuo nakon sedam godina veze, a nakon što su već iza sebe imali faze prekida i mirenja. Dali su ljubavi šansu više puta, a kada su shvatili da to neće uspjeti, okrenuli su se karijerama i novim ljubavima. Danas je Ivan sretan uz manekenku Milicu s kojom je dobio i dječaka, a Lana je već neko vrijeme u ljubavi s Filipom Kratofilom. S obitelji Todorić, a posebno Ivanovom sestrom Ivom ostala je Jurčević u dobrim odnosima.

Foto: CROPIX

Zrinka zbog stranca putovala u New York, no na brak nije bila spremna

Zrinka Cvitešić nekad je bila u ljubavi s Michaelom Youngom, Amerikancem s kojim je provela dvije godine u vezi na daljinu. Zaljubili su se na Korčuli, a otad nastojali svaki slobodni trenutak provesti zajedno. Podržavali su se i u profesionalnom smislu, često putovali zbog ljubavi. Kada je daljina postala prevelika, Michael je čak predložio Zrinki da se vjenčaju te da se ona doseli u New York. Kada je shvatila da ne može tek tako otići u Ameriku, Zrinka i Young su prekinuli i ostali prijatelji. Glumica je danas u ljubavi s Nikom Kranjčarem, no o istoj ne želi pričati javno.

Damjan Tadić/Cropix

Luka prije Ćorluke

Prije Ćorluke, bio je Luka Tomaš. Prva ljubav naše poznate pjevačice bio je njezin kolega iz benda 'Kinoklub'. Tomaš i Franka bili su jedan od najpopularnijih tinejdžerskih parova u Hrvatskoj. Podržavali su međusobne svirke, ljetovali zajedno i šetali centrom Zagreba, no ljubav je nakon nekog vremena završila. Kasnije je Batelić upoznala Ćorluku, a sve ostalo znate.

Foto: CROPIX

Maja ušla u Joy dok je ljubila njihovog bubnjara

Bila je zaljubljena u bubnjara grupe Joy kada je počela estradnu karijeru. Maja Šuput u grupu je ušla 1999. godine, a dotad je estradni svijet poznavala jedino kao pjevačica i zvijezda pokojeg spota. Kada su dečki uvidjeli koliko je Šuput energična i kakvu atmosferu radi, odlučili su se s njom svirati. Odlučiti joj se na to nije bilo teško, posebno jer je u bendu bio i njen tadašnji dečko Ivica Tomurad. Danas je Maja prava kraljica svadbi i iskusna estradna zvijezda, a uskoro će se i sama vjenčati.

CROPIX

Severina

Ella Dvornik

Franka Batelić

Maja Šuput

Jelena Rozga

Danijela Martinović

Zrinka Cvitešić

Bojana Gregorić

luka tomaš

ina badrić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter