Evo gdje su najbolji novogodišnji tulumi

Željni ste dobre zabave uz odličnu glazbu, vrhunsku hranu ili preferirate partijanje na otvorenom?


100posto
14.12.2017.12:30
Željni ste dobre zabave uz odličnu glazbu, vrhunsku hranu ili preferirate partijanje na otvorenom?
Ranko Suvar / CROPIX

sažeto

S putovanjem u Barcelonu, London i Rim ne možete pogriješiti, no ponekad je domaća atmosfera najbolji izbor


100posto
14.12.2017.12:30

Najljepše doba u godini već je odavno stiglo. Gradove su osvijetlile lampice, bliži se najluđa noć u godini, kako je nazivaju, a mnogi još razmišljaju o tome kako će je provesti. I dok neki preferiraju u Novu godinu ući u toplini doma okruženi svojim najmilijima, nekima je ipak draže tu jednu noć provesti u nekom od klubova ili na koncertu omiljenog glazbenika.

Na sreću, izbor u Hrvatskoj i regiji je zbilja velik.

Darko Tomas / CROPIX

Tako će se oni željni avanture možda zaputiti u Novi Sad gdje će za prisutne zapjevati Darko Rundek, S.A.R.S. i Plavi Orkestar koji se priprema i za koncert u Zagrebu u veljači. Atmosfera će biti zahuktana i u Sarajevu gdje je organiziran doček uz koncert neponovljivog Zdravka Čolića. Oni željni romantike možda se odluče za HIT destinaciju Budvu i odličan provod koji je zagarantiran uz Bijelo dugme i Queen real tribute bend, a destinacije s kojima se nikad ne može pogriješiti su Barcelona, London i Rim.

Goran Sebelić/Cropix

Za one pak koji preferiraju domaću atmosferu preporučuje se doček na istoku Hrvatske u Iločkim podrumima, točnije na Ladanjskom imanju Principovac. Dobar izbor je i Hotel Picok u Đurđevcu, a u Hotelu Podravina pjeva neponovljivi Vuco.

Ivo Ravlic / CROPIX

Jedan od najboljih dočeka u Hrvatskoj opet je u Šibeniku i to uz Dubiozu Kolektiv, dok što se tiče Zadra nećete pogriješiti ako se zaputite u Hotel Petrčane uz zadarsku grupu Central.

Promo

Hotel Medena u Trogiru i ove godine ima posebnu ponudu uz vrhunski nastup Jasmina Stavrosa i svečanu večeru! Ili, u Novu godinu možete ući na prekrasnom Braču u Waterman Svpetrvs Resortu. Tamo vas čeka dalmatinska večera i Warm Up party 30.12. uz Giuliana, bogati buffet stol za doček Nove uz živu glazbu, novogodišnja torta iznenađenja i zdravica uz pjenušac....

No ako imate neku drugu zamisao, inspirirati se možete na Crnom Jajetu.

Sarajevo

Novi Sad

doček nove godine

najluđa noć u godini

newsletter

Prijavite se na Newsletter