Ne želiš to propustiti

Želiš ulaznice za Fatboy Slima u Šibeniku? Reci nam koga vodiš na najluđi party na Jadranu ove sezone!


100posto
12.08.2019.14:30
Želiš ulaznice za Fatboy Slima u Šibeniku? Reci nam koga vodiš na najluđi party na Jadranu ove sezone!
Profimedia

sažeto

Britanski DJ u subotu nastupa u bivšoj Vojarni Bribirskih knezova u Šibeniku, a mi ti nudimo dva puta po dva upada


100posto
12.08.2019.14:30

Fatboy Slim, koji je pomogao popularizirati big beat te patentirao vlastiti brend party acid house, ove će godine 17. kolovoza, s početkom od 21 h, nastupiti na već provjerenom prostoru bivše Vojarne Bribirskih knezova u Šibeniku!

Za najbolji party na Jadranu ove sezone dijelimo ti dva puta po dvije ulaznice. Sve što trebaš je reći nam koga ćeš voditi u Šibenik u obrascu na kraju teksta. 

DOBITNICI ULAZNICA SU: 

Ana Bukvić, Šibenik

Dario Baumgartner, Split

Rođen kao Norman Cook, jedan je od najpoznatijih engleskih i svjetskih DJ-a, glazbenika i producenata. Magazin 'Q' svrstao ga je na listu najboljih svjetskih izvođača koji se moraju poslušati uživo. Dobitnik je Grammyja, tri BRIT Awardsa i čak deset MTV nagrada.

Do danas je izdao sedam albuma te posljednjih godina više vremena provodi na turnejama, a manje na stvaranje glazbe. Tako je, samo u prošloj godini, odradio 70 nastupa, od čega se posebno izdavajaju onaj na Kineskom zidu, u clubu 'Potonij' u Vegasu, na Ibizi te Falmer stadionu u Brightonu.

Promo

Njegov nastup danas ne uključuje samo sviranje vlastitog brenda, već i kompleksnu audio-vizualnu produkciju, a za sebe kaže da je video jockey i nema primisli o prestanku.

"O ne. Volim to previše. Još mi uvijek prolazi. Nema veze što si star, ćelav, sijed i debeo, nikada ni nisi bio seks simbol. Pomičemo nove granice. Nitko ne zna koja je završna dob DJ-a. Očito još nije", rekao je.

Nastup Fatboy Slima na ovogodišnjem Projectu Vojarna, event je koji se ne propušta te najveći ovog karaktera u cijeloj regiji. Uz Slima, očekuje vas udarni line up te imena poput Peznta, DJ Jocka b2b Shipea, Edyja C-a i E – Basea.

PRIJAVI SE I OSVOJI DVIJE ULAZNICE ZA NASTUP FATBOY SLIMA U ŠIBENIKU:

koncert

Fatboy Slim

newsletter

Prijavite se na Newsletter