Spektakl u najavi

Zdravko Čolić održao najbolje koncerte u Americi, a uskoro dolazi u Arenu Varaždin


100posto
09.10.2019.11:40
Zdravko Čolić održao najbolje koncerte u Americi, a uskoro dolazi u Arenu Varaždin
Foto: Pure Live Music

sažeto

Ova američka turneja smatra se izuzetno uspješnom po rekordnom broju prodanih ulaznica, a zaista se mali broj glazbenika može pohvaliti s unaprijed rasprodanim koncertima na drugom kraju svijeta


100posto
09.10.2019.11:40

Zdravko Čolić, svoju veliku američku turneju započeo je u rujnu gdje je nastupio u Atlanti, Washingtonu, St Louisu, New Yorku, a početak listopada obilježio je rasprodanim koncertom u Detroitu i sutra posljednjim, također već danima rasprodanim koncertom u Chicagu.

Ova američka turneja smatra se izuzetno uspješnom po rekordnom broju prodanih ulaznica, a zaista se mali broj glazbenika može pohvaliti s unaprijed rasprodanim koncertima na drugom kraju svijeta. Interes je bio takav da su se slobodno mogla održati po dva koncerta u svakom gradu. Međutim, već sada postoje planovi za Čoline koncerte na zapadnoj obali i u Kanadi, na proljeće sljedeće godine.

Kraj listopada uz Čolića u varaždinskoj Areni

Nakon što je, slobodno možemo reći, ostvario svoj san s Amerikom te još jedno dobio ogromno priznanje od publike da ono što radi ne poznaje granice i da njegove pjesme voli gotovo cijeli svijet, Zdravko je spreman i za veliki glazbeni spektakl 26. listopada u varaždinskoj Areni koji je trenutno i jedini koncert u Hrvatskoj zakazan do kraja godine.

Varaždinska publika s nestrpljenjem očekuje čuti neke od najljepših i najpoznatijih pjesmama kao što su - 'Ti si mi u krvi', 'Pjevam danju, pjevam noću', 'Pusti, pusti modu', 'Esma', 'Što ti dadoh', 'Zar se nismo shvatili', 'Ničeg nije bilo između nas', kao i singl 'Ono malo sreće' koji je nedavno i premijerno predstavljen.

Foto: Pure Live Music

Novi singl oduševio publiku

Istoimeni singl broji preko 300 000 pregleda u samo tjedan dana. Prati ga i odličan spot koji je spoj retro scenografije i zanimljivih kostima, a nastao je u režiji Aleksandra Kerekeša. Spot je snimljen po uzoru na američki film 'Trumanov showu.' Film govori o čovjeku kojemu je cijeli njegov život tajno emitiran na javnoj televiziji, no u spotu 'Ono malo sreće' u pitanju je mlada djevojka čiji život i svaki njezin korak prate kamere. Tekst za pjesmu 'Ono malo sreće' napisala je Antonija Šola, koja je zajedno s Ivanom Zakom zaslužna i za glazbu, dok aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

Ovaj fantastičan aktualni singl imat ćete priliku poslušati na velikom koncertu u Varaždinu, stoga ne čekajte posljednji trenutak i osigurajte svoje ulaznice već danas na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art

Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin

Ivanec – Kavana Ivana

Novi Marof – Caffe bar Rose

Ludbreg – Caffe bar Rondo

Mursko Središće – Caffe bar Parks

Prelog – City bar

Palovec – Domino bar

Koprivnica – Caffe bar Stefano

BP Petrol

Eventim

Zdravko Čolić za ovu godinu sprema još jednu koncertnu poslasticu i to onu koja će se dogoditi 29.11. u beogradskoj Štark Areni, čije su ulaznice skoro pa rasprodane.

Foto: Pure Live Music

Zdravko Čolić

newsletter

Prijavite se na Newsletter