Ljubavi kojima je došao kraj

Zbog suprugovih skandala rastala se nakon 12 godina, i nije jedina! Posljednjih mjeseci Hrvatska vrvi celebrity razvodima


Barbara Marinović
15.09.2018.09:00
Zbog suprugovih skandala rastala se nakon 12 godina, i nije jedina! Posljednjih mjeseci Hrvatska vrvi celebrity razvodima
CROPIX

sažeto

Jelena Veljača i Dražen Čuček, Ivana Delač Đolo, Mia Franić, Dragan Jurilj... Kraj ljeta donio je i krah brojnih poznatih ljubavi


Barbara Marinović
15.09.2018.09:00

Dok neki uživaju u ljubavnoj sreći, drugima je sve što su godinama gradili nestalo u jednoj odluci. Nekada je, ipak, najbolje ljubavi reći zbogom, a među takvima se ovih dana našla i bivša Miss Universe Hrvatske, Ivana Delač. Donedavno je Ivana pored svog prezimena imala još i Đolo, no ovih dana objavila je i na svom Facebooku da odsad nadalje nosi isključivo prezime Delač. Sa njihovim sinom odselila je na drugu adresu te i njemu pokušava olakšati ovaj težak period. O razlozima bračnog kraha nije previše htjela pričati, no poznati su problemi i sudski procesi u kojima se Ivica Delač našao posljednjih mjeseci. Ivani zaista nije bilo lako donijeti odluku o prekidu 12 godina dugog braka.

Nisu jedini. Nedavno je vijest o razvodu s javnosti podijelila i Jelena Veljača. Jako šturo i bez skandala, objavila je da se nakon tri godine braka rastaje od glumca Dražena Čučeka, s kojim je dobila kćerkicu Lenu. Slatka curica ipak im je ostala velika poveznica pa su Jelena i Dražen ostali u korektnim odnosima i kada je ljubav prestala.

Darko Tomas / CROPIX

Nedavno su nakon kratkih godinu dana i poduzetnik Dragan Jurilj te mlada manekenka Mia Franić objavili da se razvode. Proteklog ljeta odlučili su završiti sa svojim brakom, a potom su o svemu obavijestili medije. Par se, da podsjetimo, vjenčao u Maroku prošle godine, a sve je potrajalo 15-ak mjeseci, a onda je lijepa Mia vratila na društvenim mrežama svoje prezime.

CROPIX

Šuška se i o bračnom krahu Nikole i Katarine Pokrivač te tako navodno više ne žive na istoj adresi. Svi ovi razvodi dogodili su se u protekla dva mjeseca, a bilo ih je puno i prošle godine. Iznenadili su nas posebno krajevi dva duga braka.

 
 
 
View this post on Instagram

💁‍♀️🥞

A post shared by ⭐️🇳 🇮 🇰 🇦⭐️ (@katarina_pokrivac) on Sep 11, 2018 at 1:25pm PDT

Krajem prošle godine objavili su i Iva i Boško Balaban da je ljubavi došao kraj. Rijetko tko je mogao očekivati da će dugogodišnja ljubav pući, bili su u braku 15 godina, dobili troje djece, na neki način su odrasli skupa. Iako su si rekli zbogom, čini se da su sve završili korektno, a kako i ne bi? Ipak će ih njihova djeca zauvijek povezivati. Nakon razvoda je Iva vratila svoje djevojačko prezime - Radić.

Profimedia

Iznenadili su se mnogi kada su prošle godine braku zbogom rekli Martina i Ante Todorić. Dugo su bili zajedno, vjenčali se 2002. godine te također postali u braku roditelji troje djece. Objavljeno je tada u medijima da je Martina predala papire za razvod od dotadašnjeg supruga.

Tomislav Jankovic

Jelena Veljača

Ante Todorić

Dragan Jurilj

Iva Balaban

Martina Todorić

Ivana delač Đolo

Mia Franić

Boško Balaban

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter