Kim Catrall o kolegicama

'Zbog 'Seksa i grada' nisam imala djecu, a druge cure mi nikad nisu bile prijateljice'


Ines Madunić
23.10.2017.16:50
'Zbog 'Seksa i grada' nisam imala djecu, a druge cure mi nikad nisu bile prijateljice'
Getty Images

sažeto

Glumica kaže da je sa Sarah Jessicom Parker, Cynthijom Nixon i Kristin Davis imala strogo profesionalan odnos


Ines Madunić
23.10.2017.16:50

U prvom većem intervjuu nakon što je otkriveno da je odbila glumiti u trećem nastavku filma "Seks i grad", Kim Cattrall (61) rekla je kako je zbog snimanja istoimene serije odustala od trudnoće. Kim nikad nije rodila.

"Imala sam 40 godina kad sam počela snimati seriju, moj tadašnji muž i ja željeli smo dijete. Planirali smo umjetnu oplodnju. Ali, ja sam na snimanju bila po 19 sati na dan. Moj radni dan bi počeo prije 5 ujutro, a završio oko 2 ujutro. I shvatila sam da se ne mogu posvetiti procedurama umjetne oplodnje, tome se moraš posvetiti ako želiš da uspije. Tad sam prvi put pomislila da možda ipak neću imati dijete, nikad", rekla je Cattrall.

Imala je majčinske osjećaje, ali odlučila ih je usmjeriti prema tome da pomaže i mentorira mlade glumice. No, sa svojim kolegicama iz "Seksa i grada" nikad nije bila prisna.

"Nismo bile prijateljice, bile smo kolegice. Na neki način to je i zdrav odnos, odvojile smo privatan i poslovan odnos. One su deset godina mlađe od mene, sve imaju djecu i nismo se viđale otkad smo završile snimati seriju, osim kad smo radile filmove", rekla je Kim. Posljednji put sa Sarah Jessicom Parker (52), Cynthijom Nixon (51) i Kristin Davis (52) vidjela se prije nekoliko godina.

Ekipa iz "Seksa i grada" prvo je optužila Kim da je zavlačila početak snimanja trećeg filma svojim zahtjevima, no ona je kasnije izjavila da to nije istina jer je odmah rekla da ne želi više nikad glumiti Samanthu Jones.

"Nije stvar u novcu, ni u tome da želim više scena. Ovo je jasna odluka, osnažavajuća odluka u mom životu. Završila sam jedno razdoblje i krenula u novo. Imam 61 godinu, vrijeme je", rekla je glumica.

Seks i grad

Sarah Jessica Parker

Cynthia Nixon

Kim Cattrall

Kristin Davis

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter