Ma je li moguće da se Miley smirila?

'Zbog novog album tri tjedna nisam pušila travu, to mi je rekord'


Ines Madunić
05.05.2017.10:05
'Zbog novog album tri tjedna nisam pušila travu, to mi je rekord'
Profimedia

sažeto

Miley Cyrus godinama je bila otkačena cura koja je palila joint na pozornici, ali sad je odlučila biti "čista"


Ines Madunić
05.05.2017.10:05

Pjevačica Miley Cyrus (24) prvo se pomirila s bivšim zaručnikom Liamom Hemsworthom (27), s kojima je prekinula 2013. godine. Odlučila je napraviti novi album, za koji je sama napisala sve pjesme - i riječi i glazbu. A da bi stvarno napravila nešto novo, prestala je pušiti travu, koju je dotad konzumirala i na pozornici.

Billboard Magazine

"Nije mi bilo teško je sam sama odlučila da ću prestati. Da mi je netko drugi rekao, ne bih ga poslušala. Željela sam imati čistu glavu za ovaj album. Već tri tjedna nisam zapalila joint niti sam pila alkohol. To mi je rekord, nikad nisam izdržala toliko dugo, ali osjećam se odlično", rekla je Miley za Billboard magazin.

S Liamom je prekinula jer su bili vrlo mladi te su se počeli mijenjati i odrastati.

 

#Malibu May 11th!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on May 4, 2017 at 12:05pm PDT

"Nisam se mogla promijeniti dok sam bila uz njega, bilo mi je preteško. Morali smo prekinuti i ponovno se zaljubiti jedno u drugo", rekla je Miley.

Umjesto twerkanja, danas uživa u satovima ashtanga joge koju radi svaki dan po dva sata, a u slobodno vrijeme voli se šetati Malibuom.

"Prolaznicima prilazim prirodno, ne ponašam se kao da sam bolja od njih jer nisam. Da, svi bulje u mene, ali buljili su puno više kad sam nosila kostim mačke. Volim pričati s ljudima", rekla je, objašnjavajući kako je njezina buntovnička faza definitivno prošla. Otkrila je i zašto se cijelo vrijeme beljila.

 

May 11th! #Malibu ?? @billboard Link in my bio to read more about my new music!!!!!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on May 4, 2017 at 9:11am PDT

"Kad bih došla na crveni tepih, svi su mi govorili da im pošaljem pusu. A ja sam se osjećala užasno, bilo mi je jako neugodno. Nisam htjela slati pusu nikome. Zato sam isplazila jezik, i to je odjednom postalo jako buntovnički", rekla je.

Na fotografijama uz intervju Miley nosi romantične haljine te ima dužu, prirodno valovitu kosu i minimalno šminke. Novi album, koji je, kako kaže Miley, intiman, izlazi ove godine.

 

#Malibu May 11th!!!! @billboard link in bio!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on May 4, 2017 at 9:47am PDT

Marihuana

album

Miley Cyrus

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter