Dramatični preljubi prerasli u ljubav

Zbog strasti su pucali brakovi, skrivali su se od cijelog svijeta, a Kerum je bio najotvoreniji i sve je priznao na televiziji


Ines Madunić
19.07.2019.14:00
Zbog strasti su pucali brakovi, skrivali su se od cijelog svijeta, a Kerum je bio najotvoreniji i sve je priznao na televiziji
Ante Čizmić, Neja Markičević/Cropix

sažeto

Nisu sve bile jednako uspješne, ali zbog nekih su ljubavi pucali brakovi


Ines Madunić
19.07.2019.14:00

Fatalne ljubavi ne biraju ni mjesto ni vrijeme pa se i na našoj sceni događalo da brakovi pucaju zbog treće osobe. Zaljubljivali su se naši celebovi ludo i naglo, a nekima se dogodilo i da su izgubili glavu dok su bili u zakonskoj zajednici s nekim drugim. A u nekim slučajevima dogodilo se da je upravo taj drugi brak opstao usprkos svemu - iako to nije uvijek pravilo.

Druga sreća dogodila se Andriji Vrdoljaku, koji se u Ivanu Ranilović, odnosno Vannu, zaljubio dok je još bio u braku s profesoricom Majom Breitenfeld.

Bilo je to početkom devedesetih, kad je Vanna bila pjevačica E.T.-a i dominirala dance scenom. U braku s Breitenfeld Vrdoljak je imao već dvoje djece, ali susret s Vannom bio je fatalan.

Započeli su vezu u tajnosti, no sve se otkrilo kad ih je 1996. godine fotograf snimio u obilasku gradilišta na Gornjem Prekrižju, gdje je Andrija već počeo graditi kuću za njih dvoje. Možda od svega u medijima ne bi bilo ništa da iznervirani Vrdoljak nije poslao radnika s gradilišta da potjera i istuče fotografa.

Damjan Tadić/Cropix

Fotke su ipak završile u objavi, on se uskoro rastao, a Vanna je rodila 1997. godine. Vjenčali su se 1998. godine na malom ceremoniji u Zagrebu. Danas imaju sina i kćer te i nakon 20 godina braka izgledaju ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Dugoročno, sreće nije imao Joško Lokas, koji se u glumicu Natašu Janjić zaljubio na snimanju serije "Mamutica". Problem je bio što je Lokasova supruga Ivana Sila bila trudna s trećim djetetom.

Priča je išla ovako - Nataša je netom prekinula vezu s redateljem Antonijem Nuićem, a onda je upoznala Joška te su započeli vezu i ubrzo počeli zajedno živjeti. Kad je saznao da mu je supruga trudna, vratio se obitelji, no to nije dugo trajalo i ponovno se vratio Nataši te podnio zahtjev za razvod. Sve to vrijeme njih su dvoje demantirali da su zajedno.

"Jako mi je smiješna ta konstrukcija. Poslovni smo suradnici jer sam glumila u njegovoj seriji. Gluposti su da se razvodi zbog mene. Joško Lokas mi je dečko jednako kao i Barack Obama", rekla je Nataša. No, ubrzo su ih fotografi "uhvatili" kako se ljube ispred njezinog stana na Trešnjevci.

CROPIX

Joško si je napravio i poslovni problem jer je dotad sa šogorom Miodragom Silom, bratom svoje supruge, i Nebojšom Tarabom imao producentsku kući Drugi plan. Kad ga je Ivana izbacila iz stana, oni su ga također izbacili iz tvrtke.

Nataša i on zajedno su kupili stan, a navodno su prekinuli jer je njoj dosadilo financirati ga. Međutim, nakon što su se pomirili odlučili su se vjenčati. Brak je trajao nešto više od godinu dana, a navodno je jedan od problema bio taj što je Nataša htjela postati majka, dok je njemu to bilo previše.

Nataši se želja ispunila ove godine. Udala se za Nenada Medančića i rodila sina Tonija. Lokas je u vezi s manekenkom Jelenom Katarinom Kapom.

Još jedna glumica bila je fatalna za estradni brak - kad se Hrvoje Rupčić zaljubio u Zrinku Cvitešić bio je u braku s Tinom, s kojom je imao dvoje djece. Brak je puknuo nakon 11 godina, a iako su se Zrinka i Hrvoje poznavali otprije, zbližili su se na pripremama za glazbenu komediju "Opera za tri groša" u zagrebačkom HNK.

"Da, Hrvoje se prije dva mjeseca odselio od nas. Čemu to kriti kad je istina. Mene ničeg nije sram, ionako mi je svejedno što netko misli o meni, ali mi imamo dvoje djece koja su mi važnija i od Hrvoja i od mene same. Željela bih da naša djeca kroz ovo razdoblje prođu što bezbolnije, da o našoj rastavi ne čitaju u novinama, nego da ono što trebaju znati čuju od nas", rekla je Tina Rupčić nakon što se saznalo za vezu njezina supruga i glumice.

Zajedno su bili pet godina, a nakon toga Zrinka se preselila u London, gdje je započela uspješnu međunarodnu karijeru te se uskoro zaljubila u nogometaša Niku Kranjčara, s kojim je i danas u vezi.

Sreću je pronašao poduzetnik Željko Kerum u drugom braku s Fani Horvat. Nakon što je s Ankicom proveo 20 godina, zaljubio se u mladu Fani. Nije bilo spasa braku, iako je s Ankicom prošao sve - kad su se vjenčali on je bio poduzetnik u usponu, a ona pripravnica na sudu. Kerum je sve riješio neočekivano i džentlmenski.

"Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete", rekao je na TV Dalmaciji i šokirao naciju. Bio je prvi političar koji je priznao preljub i o tome javno pričao. Fani je u to vrijeme imala 24 godine i bila je trudna četiri mjeseca.

Ante Čizmić/Cropix

Uskoro su se vjenčali, a danas imaju troje djece te zajedno rade.

Kad je došlo do razvoda, Kerum je bio velikodušan te je Ankica navodno dobila 56 milijuna kuna koji su joj pripadali, a ostala je živjeti u njihovoj kući na Trsteniku. 

Možda najveći preljubnički skandal izazvali su Marijana Kovačević i Nikola Nemešević Nemeš. Njih su dvoje započeli vezu pred kamerama Big Brothera, a sve je gledala cijela regija - između ostalih, i Marijanin suprug Ivan Čvrljak, s kojim ima kćer Korinu. Prevareni suprug davao je dramatične izjave u medijima, a Marijana je iz BB kuće 2011. izašla kao pobjednica.

Ivo Ravlic / CROPIX

Međutim, Nemeš je već pri svom izlasku iz kuće rekao kako ne planira ništa s njom nakon završetka showa. Ipak, nakon nekoliko mjeseci obnovili su vezu, nakon što se Marijana rastala. Ponovno su prekinuli pa se mirili nekoliko puta, a 2016. su se vjenčali. Ni to nije potrajalo - razveli su se nakon samo osam mjeseci. Nemeš se vratio u Beograd, a Marijana danas živi u Zagrebu. 

ljubavna veza

razvod braka

Željko Kerum

Nataša janjić

preljub

Zrinka Cvitešić

Joško Lokas

Hrvoje Rupčić

Fani Kerum

Ivana Vrdoljak Vanna

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter