Jelenin obračun iz Dubaija

Zbog Karleuše padaju i kaznene prijave! Na sudu će se naći brojni uglednici zbog 'nezapamćenog kršenja ljudskih prava'


100posto
06.02.2019.17:00
Zbog Karleuše padaju i kaznene prijave! Na sudu će se naći brojni uglednici zbog 'nezapamćenog kršenja ljudskih prava'
Foto: Instagram

sažeto

Pjevačica je podigla kaznene prijave protiv urednika više tabloida, a protiv listova i građanske - za naknadu štete


100posto
06.02.2019.17:00

Jelena Karleuša podigla je tužbu protiv glavnih urednika nekoliko srpskih tabloida. U objavi koju potpisuje odvjetnički ured Ateljević i PR tim pjevačice (koji je, hvala Bogu, angažirala) pjevačica objašnjava zašto se odlučila na taj potez, a svima onima koji nisu sudjelovali u blaćenju nje i njezine obitelji Jelena se zahvalila.

'Povodom jednomjesečnog medijskog linča i monstruoznog organiziranog napada medija na Jelenu Karleušu, Duška Tošića i njihovu obitelj, podnijete su kaznene prijave protiv glavnih urednika tabloida (...) Također, protiv spomenutih listova podnijete su i parnične tužbe za naknadu štete zbog kleveta, laži, fotomontaža i kontinuiranog napada na čast, dostojanstvo i ugled obitelji Karleuša Tošić. Hvala svima koji su stali u obranu časnog novinarstva i nisu sudjelovali u nezapamćenom kršenju ljudskih prava kao i prava na istinu. Također, hvala čitavoj javnosti i mnogobrojnim javnim ličnostima koje su osudile ovaj nezapamćen čin', objavila je pjevačica tako i najavila da uzvraća udarac.

Sve to najavila je i objavila dok boravi sa suprugom i djecom u Dubaiju, otkud objavljuje seksi izdanja s plaže, ali i noćnog izlaska sa suprugom. Čini se da će se brak para polako vratiti u normalu.

Jelena Karleuša

newsletter

Prijavite se na Newsletter