Apolon iz Big Brothera

Zaveo je 500 žena, seksao se pred kamerama u realityju, u teretani je svaki dan i ima savršeno isklesano tijelo, a jednu tragediju nikad nije prebolio


100posto
06.11.2019.09:00
Zaveo je 500 žena, seksao se pred kamerama u realityju, u teretani je svaki dan i ima savršeno isklesano tijelo, a jednu tragediju nikad nije prebolio
Instagram

sažeto

Ervin Mujaković ostao je upamćen po vezi sa Steffani Banić u regionalnom Big Brotheru


100posto
06.11.2019.09:00

Prije ulaska svi su se pitali kakav to točno posao radi Ervin Mujaković iz Sarajeva. Naime, predstavio se kao "menadžer solarija", ali i napomenuo da voli žene te da ih je zaveo barem 500. Osim što je bio menadžer u solariju, Ervin je i fitness instruktor te je radio kao vojnik na ugovor. 

Zavodničke sposobnosti brzo je pokazao kad je završio u krevetu sa Splićankom Steffani Banić drugi dan, a vezu su održavali dok su oboje bili u BB kući.

U jednom je trenutku Steffani od produkcije tražila hitan izlazak jer je sumnjala da je trudna, no bila je to ipak lažna uzbuna.

Ervin se nije ustručavao flertati s drugim djevojkama pa je tako priznao da mu se sviđa Ivona, da mu je Barbara Šegetin najzgodnija, a da bi s Mirjanom spavao.

Nakon što je Steffani izašla iz kuće, on se ozbiljno prebacio na zavođenje Barbare, koju je "bario" na sve moguće i nemoguće načine, čak i nakon izlaska iz realityja. No, od cijele priče navodno nije bilo ništa.

 
 
 
View this post on Instagram

#mood #style #menstyle #thatlook #instagood #instalike

A post shared by Ervin Mujaković (@ervinmujakovic) on Oct 15, 2019 at 10:22am PDT

Ervin se vratio u Sarajevo gdje je živio s mamom, koja mu je bila, kako je često isticao, najvažnija žena u životu. S ocem nije imao nikakav odnos, a majka ga je sama odgojila. Nažalost, prije nekoliko je godina preminula.

"Dosta se toga pričalo o mom privatnom životu, a ja nisam ni demantirao, a ni reagirao na mnoge gluposti, a trebao sam, jer sve što sam radio, radio sam s ciljem da pomognem svom anđelu, mojoj majci koja na moju veliku žalost više nije s nama", rekao je prije dvije godine za TV1.

Ervin je nakon izlaska iz kuće u dobrim odnosima ostao s pobjednikom te sezone, Darkom Petkovskim Spejkom, a posvetio se sportskom načinu života.

Svaki dan je u teretani, a na društvenim mrežama najviše voli pokazivati savršeno isklesane mišiće.

Zahvaljujući izgledu imao je nekoliko ponuda za poslove u regiji, ali i u Njemačkoj.

Ipak, nije bilo dovoljno pa je bio i u drugim reality showovima, primjerice u Zadruzi u prošloj sezoni. Tamo se ljubio s Minom Vrbaški, ali veza nije potrajala, kao ni njegovo vrijeme u showu.

Iako se često o njemu pričalo da je homoseksualac, i to uglavnom jer je odmah priznao kako čupa obrve, depilira cijelo tijelo i pazi na izgled, on oduvijek uvjerava da to nema veze s istinom.

big brother

Ervin Mujaković

Steffani Banić

barbara šegetin

newsletter

Prijavite se na Newsletter