Iznad svih - Hrvatska!

Zašto su Vatreni najveći hit prvenstva? Ljubav Lovrena i Vrsaljka je neraskidiva, emocije Rebića i Sube neprocjenjive, proslave najjače!


Barbara Marinović
16.07.2018.13:00
Zašto su Vatreni najveći hit prvenstva? Ljubav Lovrena i Vrsaljka je neraskidiva, emocije Rebića i Sube neprocjenjive, proslave najjače!
Screenshot/Instagram

sažeto

Naučili smo svašta o Vatrenima, pokazali su cijeloj Hrvatskoj kako to izgleda kad su svi jedna velika obitelj... Njihova priča puno je više od sporta, donosimo vam tek dio nje


Barbara Marinović
16.07.2018.13:00

Naučili smo i saznali ovih mjesec dana ponešto o Vatrenima, a nije to da maestralno igraju nogomet. Naši dečki učili su nas iz utakmice u utakmicu što su prijateljstvo, predanost, ljubav, vjera, obitelj. Ekipa se ponašala zaista onako kako se ponašaju pravi pobjednici, a dečki su sa ekipom iz klupe pokazali da su prava mala obitelj. No, krenimo redom - evo čime su nas osvojili i zašto su oni naše zlato!

Dejan Lovren i Šime Vrsaljko su duo iz snova!

Mladi, zgodni, talentirani! I uza sve to, zaduženi za sjajnu atmosferu nakon svake pobjede. Neumorni Lovren i Šime iz dana u dan pokazivali su koliko je njihovo prijateljstvo, a sve to redovito su bilježili na Instagramu. Vrsaljko nije htio otvoriti Instagram, ali ga je njegov prijatelj Lovren na to nagovorio i sada mu je svijet na tome zahvalan.

Screenshot/Instagram

Grdović i Daleka obala

'Marica' Daleke obale bila im je daleko najveći hit kojim su slavili nakon svake pobjede. Veseli i gore spomenuti duo, ali i ostatak cijele ekipe - svi vole 'Maricu'. Ne samo to, Grdović im je sve - pa je Luka Modrić poslao Mladenu karte za utakmicu s Engleskom. Osigurali su mu i gitaru tako da im je nakon povijesne pobjede Grdović svirao 'Nije u šoldima sve'.

Screenshot/Instagram

Imaju najslađe obitelji

Najmlađi član obitelji Vida osvojio je svijet. Ivana i Domagoj roditelji su takvog malog slatkiša - šarmer svjetske klase. Gospođa Vida sa sinom je u Rusiji boravila dugo vremena i bodrila je Domagoja u svakoj borbi. Vatreni obitelj stavljaju prije svega. I ne samo onu privatnu - s Dalićem i ekipom stvorili su obitelj na terenu i to su pokazali jer onakva igra - ima nešto u srcu i pripadnosti. Hrvatskoj familji divi se cijeli svijet, a ona nosi srebro kući.

Screenhot/Instagram

Srčenost

Znate ono kad ih zumira kamera, a sa usana čitate sočnu psovku? Kad ginu, a živci i izdržljivost su im na zadnjim granicama? Kad fizička bol nestane u velikoj želji? E da, to se zove srčenost. Svaka čast cijelom svijetu, ali Ante Rebić iz Vinjana Donjih, Modrić koji se spustio s Velebita, Subašić koji brani tako da mu se divi i Will Smith sa ostatkom svijeta? E moji Francuzi, neka vam zlato, ovo se ne iskazuje medaljom.

 

Giving 110% when 100% is not enough #iznadsvihhrvatska🇭🇷

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on Jun 22, 2018 at 7:57am PDT

Poštuju žene ili ti ga Iva Olivari

Zna se reći da je naše društvo šovinističko pa treba učiti od dečkiju. Hrvatska je jedna od dvije zemlje koja je na SP-u imala ženu na nogometnim terenima. I ne samo to. Ivu Olivari naši dečki obožavaju, zovu je drugom majkom i poštuju je iznad svega! Jedan od dirljivijih trenutaka bio je onaj kada je Danijel Subašin unatoč zabrani FIFE htio skinuti dres i pokazati majicu koju nosi na svim utakmicama - onu svog pokojnog prijatelja Hrvoja Ćustića. Iva je uočila 'opasnost' i došla do Subašića te ga zagrlila, spriječivši tako kaznu! 'Ne brini, nema kazne kad ti brineš o svemu', napisao je uz snimku Subašić kasnije na Instagramu. Damski i pravovremeno.

Luka Modrić

Dejan Lovren

Šime Vrsaljko

Domagoj Vida

Ante Rebić

Ivana Vida

Iva Olivari

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter