Kraljevska pravila

Zašto Harry i Meghan izmjenjuju nježnosti u javnosti, a Kate i William se drže dalje jedno od drugoga?


Ines Madunić
09.10.2017.11:40
Zašto Harry i Meghan izmjenjuju nježnosti u javnosti, a Kate i William se drže dalje jedno od drugoga?
Reuters

sažeto

Mladi par u javnosti se pojavio prvi put na Invictus igrama i odmah su se držali za ruke


Ines Madunić
09.10.2017.11:40

Trenutno najslađi celebrity par, princ Harry (32) i Meghan Markle (36), već pri prvom pojavljivanju zajedno u javnosti držali su se za ruke i ramjenjivali nježnosti. Na Invictus igrama u Torontu viđeni su kako se grle i ljube bez obzira na poglede. Zaljubljeni par navodno će se uskoro i službeno zaručiti, no mnogi su primijetili kako se ponašaju drugačije nego Harryjev stariji brat i njegova Kate (35).

Reuters

Princ William (35) i vojvotkinja u javnosti se uglavnom ne drže za ruke, ne grle se i ne ljube. Štoviše, ponašaju se vrlo hladno jedno prema drugome. Iako bi mnogi pomislili kako je to pokazatelj ljubavi, zapamtimo da se ipak radi o britanskoj kraljevskoj obitelji. A oni žive po drugačijim pravilima od "običnih smrtnika".

"Kad su na službenim putovanjima i događajima, Kate i William predstavnici su monarhije. Oni su poput zaposlenika i moraju se ponašati profesionalno kako bi dostojno predstavili instituciju u čije ime nastupaju", rekla je stručnjakinja za bonton Myka Meier.

Reuters

Iako ne postoji posebno pravilo za ovakve situacije, Kate i William zapravo se vode primjerom kraljice Elizabete II, koja se sa suprugom Philipom nikad ne drži za ruke te su također vrlo profesionalni.

"Jasno je da su Kate i William emocionalno vrlo bliski, ali nemaju potrebu pokazivati svoju ljubav u javnosti, pogotovo kad su na poslu", kaže Meier. Sve dok se Meghan i Harry ne vjenčaju, ne moraju se pridržavati sličnih pravila, ali čak i kad američka glumica bude članica kraljevske obitelji mogu biti opušteniji. Naime, Harry je šesti u redu za tron, dok je William nasljednik, pa mora biti profesionalniji u svakom trenutku.

Profimedia

kraljevska obitelj

princ Harry

Meghan Markle

Kate Middleton

princ William

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter