Zaposlenica mjeseca

Zasjenila je sve holivudske zvijezde: Hostesa sa Zlatnih globusa inače je manekenka, a jedan posao bio je dovoljan da postane apsolutna zvijezda


Ines Madunić
10.01.2019.08:00
Zasjenila je sve holivudske zvijezde: Hostesa sa Zlatnih globusa inače je manekenka, a jedan posao bio je dovoljan da postane apsolutna zvijezda
Instagram

sažeto

Kanađanka je osvojila internet na dodjeli Zlatnih globusa


Ines Madunić
10.01.2019.08:00

Ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa prošla bi prilično dosadno da se na fotografijama svih zvijezda nije pojavila - hostesa. Djevojka koja je na pladnju nosila boce vode photobombala je sve koji su se pojavili na crvenom tepihu i preko noći postala internetska senzacija.

Mediji su vrlo brzo saznali da se radi o 31-godišnjoj Kanađanki Kalleth Cuthbert, inače diplomiranoj socijalnoj radnici koja se bavi manekenstvom i glumom.

U braku je s modnim fotografom Christopherom Von Steinbachom, kojeg je upoznala 2010. na jednom snimanju.

Živi u Los Angelesu i prihvatila je dobro plaćen posao hostese na Zlatnim globusima jer je slične stvari već radila, a na činjenicu da je postala meme se smije.

"Nisam namjerno stajala tako da budem na svakoj fotografiji. Samo sam stajala tamo gdje su mi rekli. Ima puno fotografa i u nekom trenutku jednostavno ostaneš 'zarobljen' pa sam tražila načine da se maknem. Zato nekad izgleda kao da gledam ravno u kameru", rekla je Kelleth, ipak svjesna toga da njezina internetska slava neće dugo trajati - ali, barem se dobro nasmijala. 

S druge strane, činjenica da je postala prepoznatljiva u tako kratkom vremenu znači i da je dobila jako puno poslovnih ponuda. 

 
 
 
View this post on Instagram

@newants

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on Jul 30, 2018 at 11:08am PDT

"Kad se sve malo slegne, proći ću kroz sve mailove i probrati dobre ponude. Voljela bih više raditi i jednostavno biti produktivna. Prolazna slava me ne zanima", rekla je Kelleth.

 
 
 
View this post on Instagram

Freckles. #portrait #model #photoshoot #overalls

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on Jul 11, 2018 at 1:26am PDT

meme

hostesa

Zlatni globusi

Fiji Water Girl

internet senzacija

Kelleth Cuthbert

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter