Meghanin otac progovorio

'Žao mi je što nisam bio na kćerinom vjenčanju i ljubomoran sam na princa Charlesa'


Ines Madunić
18.06.2018.08:40
'Žao mi je što nisam bio na kćerinom vjenčanju i ljubomoran sam na princa Charlesa'
Profimedia

sažeto

Thomas Markle dao je svoj prvi intervju nakon što se nije pojavio na kraljevskom vjenčanju


Ines Madunić
18.06.2018.08:40

Otac Meghan Markle, Thomas, koji je propustio vjenčanje svoje kćeri za princa Harryja, dao je prvi televizijski intervju.

U razgovoru za 'Good Morning Britain' rekao je da je bio jako ponosan na Meghan i da mu je žao što nije došao. Razlog je njegovo zdravstveno stanje. Pretprio je srčani udar nekoliko dana ranije i u zadnji čas otkazao dolazak. Umjesto njega, do oltara je glumicu odveo princ Charles.

"Bila je predivna. Plakao sam dok sam gledao prijenos. Bio sam jako ponosan i to je bio najbolji trenutak u mom životu. Cijeli svijet gledao je moju kćer. Nažalost, postao sam fusnota u jednom od najvažnijih trenutaka u povijesti, umjesto oca koji je doveo kćer do oltara", rekao je Markle. Zahvalio je princu Charlesu što je preuzeo njegovu ulogu.

"Bio je to emocionalan trenutak. Ne mogu zamisliti bolju zamjenu od Charlesa. Izgledao je vrlo zgodno. Bio sam ljubomoran, volio bih da sam ja bio tamo, ali hvala bogu da je on bio i zahvalan sam mu za to", kaže Markle.

Rekao je i da je Harry tražio Meghaninu ruku u nekoliko telefonskih razgovora i da je sa zetom u dobrim odnosima.

"Rekao sam mu da može dobiti moje dopuštenje ako mi obeća da nikad neće dignuti ruku na moju kćer", prepričao je Markle.

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Charles

kraljevsko vjenčanje

Thomas Markle

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter