Zanimanja estradnjaka stvarno su šarolika

Zamislite da vas Neda Ukraden zastupa na sudu, a Houdek vas fenira


Barbara Marinović
08.07.2018.15:00
Zamislite da vas Neda Ukraden zastupa na sudu, a Houdek vas fenira
Cropix

sažeto

Neki od estradnjaka visoko su obrazovani, dok su drugi zbog glazbe napustili fakultete i usmjerili se na karijeru u glazbi


Barbara Marinović
08.07.2018.15:00

Znate li čime se bavili naši slavni estradnjaci da im kojim slučajem mikrofon nije tako fino sjeo? Neki bi i u tom slučaju živjeli lagodno, dok bi se neki drugi za kruh jako namučili. Možete li zamisliti da vas Neda Ukraden zastupa na sudu? Ili da vam predaje u školi? Ni mi. Ali, pjevačica se može pohvaliti s dvije diplome - onom Pravnog i onom Filozofskog fakulteta. Sama je znala reći da njen otac nikako nije bio sretan što je odabrala estradu.

Obrazovanje nije zapustio ni Miroslav Škoro pa je tako nedavno obranio doktorsku disertaciju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Osim toga, Škoro je i inženjer građevine. Kolega mu je legendarni Zdravko Čolić. Slamatelj srdaca iz Sarajeva završio je gimnaziju, a nakon toga ekonomiju. U glazbenom smislu su se obrazovali, primjerice, Tereza Kesovija i Željko Joksimović. Oboje su završili Glazbenu akademiju. Osim toga, Joksimović se može pohvaliti i da priča pet stranih jezika.

Zbog karijere je fakultet napustila Lepa Brena. Završila je Srednju turističko-hotelijersku školu pa postala turistički vodič. Fakultet je upisala, no nije ga nikad završila. Njen kolega po školi je i Tony Cetinski. Natali Dizdar je, s druge strane, završila Edukacijsko - rehabilitacijski fakultet, a Maja Vučić psihologiju na Filozofskom fakultetu.

 

7.07 🍷👍❤️😍Koncarevo

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jul 6, 2018 at 8:30am PDT

U prosvjeti je Mile Kekin, završio je studij njemačkog jezika. Poznato je i da je Jacques Houdek frizer, a Aljoša Šerić pravnik. Iste struke je i Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta.

 

Vidimo se na VIRU!!! Sutra koncert odmah nakon tekme 🎶🇭🇷❤️🔝⚽️

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek) on Jul 6, 2018 at 1:43am PDT

Jacques Houdek

Lepa Brena

Miroslav Škoro

Željko Joksimović

Neda Ukraden

Tereza Kesovija

Natali Dizdar

Maja Vučić

Mladen Bodalec

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter