Ćorluka je davna prošlost

Zaljubila se generalova unuka! Lana Gadža Čermak sa zgodnim momkom putuje svijetom


Barbara Marinović
11.09.2018.10:30
Zaljubila se generalova unuka! Lana Gadža Čermak sa zgodnim momkom putuje svijetom
Screenshot/Instagram

sažeto

Lana Gadža Čermak jučer je slavila rođendan, a provela ga je s dečkom u New Yorku. Dirljivu čestitku uputio joj je prijatelj Marko Grubnić


Barbara Marinović
11.09.2018.10:30

Široj javnosti postala je unuka generala Čermaka poznata kada je ušla u ljubavnu vezu s nogometašem Vedranom Ćorlukom. Atraktivna brineta bila je neko vrijeme i udarna tema, jer se zbog veze s Ćorlukom našla na meti medijskih pisanja - naime, nogometaš je u vrijeme veze s Lanom upoznao sadašnju suprugu Franku Batelić. Tako se kratka romansa Vedrana i Lane prekinula, on se ovog ljeta vjenčao s Frankom, a čini se da je i Čermak krenula dalje.

 
 
 
View this post on Instagram

#1 🖤

A post shared by Lana Gadza Cermak (@lana.g.c) on May 1, 2018 at 7:42am PDT

Ako je suditi po njenim društvenim mrežama, negdje od proljeća je u ljubavi s kršnim mladićem s kojim putuje po svijetu i uživa u ljubavi. Jučer je proslavila i rođendan, prijatelj Marko Grubnić uputio joj je dirljivu poruku putem Instagrama, a sama Lana objavila je fotografiju sa svojim dečkom. Pozirali su u New Yorku, gdje su očito i proslavili njen rođendan. Prije New Yorka, posjetili su i Mykonos, gdje Lana obožava provoditi ljetne dane.

 
 
 
View this post on Instagram

🦋

A post shared by Lana Gadza Cermak (@lana.g.c) on Sep 2, 2018 at 6:12am PDT

Da Ćorluki očito ništa više ne zamjera, otkrila je kada je s mladićem pozirala i u Moskvi, gdje su zajedno bodrili Vatrene tijekom Svjetskog prvenstva. Boravili su skupa i u Hrvatskoj, Španjolskoj... Povezuje ih, očito, osim međusobne i ljubav prema putovanjima.

 
 
 
View this post on Instagram

#vatreni ❤️🇭🇷

A post shared by Lana Gadza Cermak (@lana.g.c) on Jul 16, 2018 at 3:54am PDT

Nije nepoznata Lanina ljubav prema dobrom tulumu i dalekim destinacijama. Često putuje, a osim dečka, prate je ponekad i spomenuti Marko te Maja Šuput, koja joj je jedna od najbližih prijateljica. Koliko su dobre, pokazuje i činjenica da joj je Lana gostovala u spotu. Doduše, nije to njoj jedini spot - svojedobno se predstavila i u spotu Sandija Cenova.

Vedran Ćorluka

Marko Grubnić

Lana Gadža Čermak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter