Legenda hrvatskog manekenstva

Zagrebačkoj ljepotici izgubio se svaki trag! Bila je kraljica piste u pravom smislu te riječi, no sve je napustila. Ekskluzivno otkrivamo što je s njom danas!


100posto
21.07.2019.08:00
Zagrebačkoj ljepotici izgubio se svaki trag! Bila je kraljica piste u pravom smislu te riječi, no sve je napustila. Ekskluzivno otkrivamo što je s njom danas!
Foto: Vedran Petek/GLORIA

sažeto

Arleta Bogunović žarila je i palila javnom scenom devedesetih, kada je bila među najuspješnijim hrvatskim manekenkama


100posto
21.07.2019.08:00

Manekenka Arleta Bogunović žarila je i palila devedesetih i ranih godina novog milenija manekenskom scenom Hrvatske. Visoka i vitka brineta isticala se svojim seksi, rasnim izgledom koji je modna industrija obožavala. Bogunović je dugo godina bila pod okriljem agencije Midikenn, uspjela je dobiti ugovor s proizvođačima najpoznatijeg pića na svijetu, posao je išao sjajno. Nitko nije ni percipirao kada je točno Arleta nestala s javne scene.

Nestala je iz javnosti

No, u svakom slučaju, prije desetak godina Arleta se potpuno povukla, a članci o njoj su se prorijedili. Vjerojatno to ima veze i s njezinom odlukom da se polako iz manekenstva preusmjeri prema glumačkoj karijeri. Devedesetih je odlučila pokušati graditi glumačku karijeru pa je tako glumila u filmu 'Road to Palermo'. Tu se, barem prema različitim filmskim bazama dostupnima na internetu - zaustavila njezina glumačka karijera.

Foto:  Vedran Petek/GLORIA

Evo što radi i kako živi danas

Pojavile su se prije desetak godina i informacije da se trenutno Arleta nalazi u Dubaiju gdje radi, no ni to nije provjereno. Društvenih mreža, barem pod svojim imenom i prezimenom ova temperamentna ljepotica nema. No, kako doznajemo - Arleta je sretna i ispunjena danas.

Nakon što se povukla s piste i iz javnog života, Bogunović se udala za imućnog poduzetnika iz inozemstva te je postala majka dvoje djece. Kada posjećuje svoj rodni Zagreb, čini to u potpunoj tajnosti te odsjeda u jednom od najluksuznijih hotela glavnog grada. Potpuno se povukla iz života kakvim je nekad živjela te joj to potpuno odgovara.

Nasljednica rock legende

U danima najveće slave u domovini, bila je poznata kao djevojka bez dlake na jeziku. Bez problema je svojedobno i priznala da je na sebi popravila nos, usta i grudi, sve kako bi postigla potpuni estetski sklad. Inače, Areta je kćer legendarnog glazbenika Branka Bogunovića, koji je svojim radom obilježio neke od najvećih hrvatskih bendova. Bio je tako član 'Animatora', 'Drugog načina' i 'Plave trave zaborava', a nastupio je i kao solist s  gitarističkim recitalom Crossover Guitar te svira kao prateća gitari legendarnoj Zdenki Kovačiček. Ne treba izostaviti ni da je aktivan slikar koji je u mlađim danima radio i u Zagreb Filmu kao crtač.

Foto:  Vedran Petek/GLORIA

arleta bogunović

midikenn

newsletter

Prijavite se na Newsletter