1 i 1 nisu 2, već 11

Zagreb još uvijek kuži spiku: Tram 11 vratio old school hip hop na velika vrata


Ines Madunić
12.11.2017.09:30
Zagreb još uvijek kuži spiku: Tram 11 vratio old school hip hop na velika vrata
Sandra Simunovic / CROPIX

sažeto

Hitove s kraja devedesetih pjevalo je i mlado i staro u prepunom Domu sportova


Ines Madunić
12.11.2017.09:30

Kultni zagrebački hip hop dvojac Tram 11 rasprodao je Dom sportova mjesec i pol dana prije samog koncerta. Target i General Woo našli su se na istoj pozornici nakon 14 godina, što znači da je sve moglo ispasti kao debakl. Srećom, to se nije dogodilo, jer obojica su na scenu došli spremni dati fanovima sve što imaju. Skoro dva i pol sata dečki su napravili presjek svoje karijere, a publika im je pokazala da nisu zaboravili tko su 'Hrvatski velikani', čega to ima 'Samo kod nas' i zašto 1 i 1 nisu 2 već 11.

"Umrli smo od straha da ovo sve ispadne kako treba večeras, hvala vam svima", rekao je General Woo i pozdravio publiku koja je došla ne samo uz cijele Hrvatske, nego i iz Slovenije, Srbije, BiH, Češke, Turske, Irske, Velike Britanije...

Zanimljivo je i da je bilo puno tinejdžera koji su se otprilike rodili u vrijeme kad je Tram 11 završavao karijeru. S obzirom na takav interes, bila bi šteta da tramovci ne iskoriste ovaj trenutak i učvrste svoju poziciju na hip hop sceni.

U tome bi im mogli pomoći stari prijatelji iz Bolesne braće, Bizzo i Baby Dooks, koji su oduševili zagrebačku publiku i koji su u prilično dobroj formi. Golemi pljesak zaradio je i Renman, pa se čini da je Zagreb željan dobrog, starog hip hopa.

koncert

hip hop

Dom sportova

Tram 11

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter