Iskoristili su ih dok su bili djeca, a danas...

Za zvijezde 'Pipi Duge Čarape' danas ogorčeni obožavatelji skupljaju novac! Mali glumci danas rade neočekivane poslove


100posto
01.11.2019.15:00
Za zvijezde 'Pipi Duge Čarape' danas ogorčeni obožavatelji skupljaju novac! Mali glumci danas rade neočekivane poslove
Foto: Profimedia

sažeto

Pipi Duga Čarapa osvojila je djecu diljem svijeta, a od svojih glavnih glumaca napravila je prave male zvijezde. No, život ih je kasnije odveo u potpuno drugom smjeru


100posto
01.11.2019.15:00

Uloga Pipi Duge Čarape proslavila ju je još kao desetogodišnju djevojčicu. Švedska glumica Inger Nilsson bila je velika dječja zvijezda, a televizijski serijal o djevojčici ju je proslavio u zemlji, a kasnije i svijetu. Iako se i tijekom njezinih odraslih godina bavila glumom i glazbom, Inger se nije pretjerano proslavila u odrasloj dobi. I danas tu i tamo glumi neke manje uloge, no primarni joj je izvor prihoda posao tajnice koji obavlja u Stockholmu.

Nije dobila ništa za planetarno popularnu ulogu 'Pipi Duge Čarape'

Zanimljivo je da joj nikada nije plaćen honorar za 'Pipi Dugu Čarapu', nije dobila ništa za tu planetarno popularnu ulogu, sve zbog tadašnjih zakona u Švedskoj. Ta činjenica naljutila je obožavatelje tog televizijskog serijala i same Inger pa su odlučili prikupljati donacije za nju i njezine filmske kolege.

Glumici se ta ideja i nije svidjela, prilično se naljutila nakon što je shvatila da prikupljaju novac za nju. 'Isprva sam bila jako ljuta, ne želim izigravati žrtvu i tražim milostinju. Kad sam se smirila, shvatila sam da je to samo jedan njihov znak poštovanja i želja da nam pokažu koliko nas cijene', otkrila je Inger.

Foto: Profimedia

Što je s njezinim televizijskim prijateljima - Annikom i Tommyjem?

Osim za nju, novac se skuplja i za njezine prijatelje 'Anniku' i 'Tommyja'. Dječji glumac Pär Sundberg igrao je isključivo u 'Pipi Dugoj Čarapi', a kasnije upisao fakultet i vrlo jasno sam sa sobom odlučio da se glumom više neće baviti. Danas radi za PR agenciju koja radi na skandinavskom tržištu, i u njoj je jedan od menadžera.

Ulogu Anike igrala je Maria Persson, koja se glumom željela baviti i kada odraste. No, nije joj uspjelo, na castinzima su je stalno poistovjećivali s ulogom koja ju je proslavila. Odustala je od glumačke karijere i postala medicinska sestra. Udala se za Španjolca i zaposlila u hotelu. Posljednje informacije o Mariji, pak, govore da radi u domu za starije ljude.

Foto: Profimedia

Pipi Duga čarapa

Inger Nilsson

newsletter

Prijavite se na Newsletter