Novi Tarantinov projekt

Za film o Charlesu Mansonu želi J. Lawa, Brada Pitta i Margot Robbie


Ines Madunić
12.07.2017.11:00
Za film o Charlesu Mansonu želi J. Lawa, Brada Pitta i Margot Robbie
Reuters

sažeto

Redatelj je isplanirao da će australska glumica Margot Robbie glumiti Sharon Tate, koju su ubili članovi Mansonove sekte


Ines Madunić
12.07.2017.11:00

Quentin Tarantino (54) želi snimiti film o najpoznatijem ubojici Charlesu Mansonu (82) i njegovoj sekti "Obitelj". Redatelj je pri kraju s pisanjem scenarija, on će i režirati, a na projektu već rade producenti Harvey i Bob Weinstein. Tarantino je navodno već isplanirao da će glumicu Sharon Tate, koju su ubili članovi sekte dok je bila trudna, glumiti Margot Robbie (27), a od zvijezda svakako želi Brada Pitta (53), Samuela L. Jacksona (68) i Jennifer Lawrence (26).

Profimedia

S Pittom je radio na filmu "Inglorius Basterds" 2009. godine, dok je Jackson glumio u njegovim "Pulp Fiction", "Jackie Brown", "Kill Bill 2", "Inglorius Basterds", "Django Unchained" i "Hateful Eight"

Iako ništa još nije službeno potvrđeno, ovo će biti prvi film koji Tarantino radi, a koji se temelji na stvarnim događajima.

Charles Manson i njegova sekta ubijali su u Kaliforniji u šezdesetim godinama, a ubojstvo Sharon Tate jedno je od najpoznatijih u modernoj američkoj povijesti. Sharon, tadašnja supruga redatelja Romana Polanskog, bila je trudna osam mjeseci kad su članovi "Obitelji" upali u njezinhu kuću te ubili nju i još četvero ljudi. Mansonu i njegovim sljedbenicima sudilo se za ta i druga ubojstva 1971. godine, a on je dobio smrtnu kaznu. No, u međuvremenu je Kalifornija ukinula smrtnu kaznu pa je dobio doživotni zatvor.

Profimedia

Manson je česta referenca u pop kulturi te su o njemu mnogi pisali pjesme, knjige, snimali filmove i serije, a posljednja je u nizu serija "Aquarius" s Davidom Duchovnyjem.

film

Brad Pitt

Jennifer Lawrence

redatelj

Quentin Tarantino

Margot Robbie

Charles Manson

Samuel L. Jackson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter