VIDEO: Druga strana kraljevske mladenke

Pogledajte vruće seksi scene kojih se Meghan odrekla kako bi bila s britanskim princom


Ines Madunić
15.02.2018.15:10
Pogledajte vruće seksi scene kojih se Meghan odrekla kako bi bila s britanskim princom
Profimedia

sažeto

Markle je bila glumica u usponu, a svega se odrekla kad je upoznala Harryja


Ines Madunić
15.02.2018.15:10

Kako se približava vjenčanje Meghan Markle (36) i princa Harryja (33), na vidjelo izlaze detalji iz njezine prošlosti. Iako ju je ona pokušala izbrisati, kao svoje društvene mreže koje su samo nestale, internet pamti. A i televizija.

Zaručnica britanskog princa, koja će 19. svibnja postati vojvotkinja, karijeru je počela sporednim ulogama u serijama. Tako je u epizodi "CSI: New Yorka" glumila "spremačicu" obučenu u vrlo seksi korzet i haltere. Bilo je to 2006. godine.

Dvije godine poslije gostovala je u prve dvije epizode "90210", remakea "Beverly Hillsa". Kao Wendy već je na početku sudjelovala u sceni oralnog seksa u automobilu.

Prvu veću ulogu dobila je u odvjetničkoj seriji "Suits", gdje je od 2011. do 2017. glumila asistenticu Rachel Zane.

Upravo u toj seriji imala je najviše seksi scena. Najpoznatija je ona u spremištu s Mikeom Rossom, odnosno glumcem Patrickom J. Adamsom. Nakon te prve vruće scene njih dvoje postaju par u seriji pa slijedi još nekoliko sličnih, koje se sad već naveliko šire YouTubeom.

Neke su toliko "opasne" da su završile na porno stranicama.

No, sve je to iza nje jer se cijele karijere odrekla kako bi bila s Harryjem. Od zaruka počela se baviti samo humanitarnim radom, čime se povremeno bavila i ranije.

Meghan Markle

princ Harry

tv serija

seksi scene

Suits

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter