'Šaljemo ga u vrlo liberalnu školu, ali i tamo ga osuđuju'

Vršnjaci mu se izruguju, ali slavna majka poslala jasnu poruku: 'Boli me briga što svi vi mislite, moj sin nosi haljine i nosit će ih koliko god bude želio'


100posto
22.09.2019.14:00
Vršnjaci mu se izruguju, ali slavna majka poslala jasnu poruku: 'Boli me briga što svi vi mislite, moj sin nosi haljine i nosit će ih koliko god bude želio'
Profimedia

sažeto

 Megan Fox progovorila o problemima s kojima se suočava njezin sin i naglasila da podržava sina u izboru odjeće


100posto
22.09.2019.14:00

Glumica Megan Fox ima tri sina sa suprugom  Brianom Austinom Greenom, a njezin najstariji sin Noa odnedavno je odlučio pratiti modu i nosi haljine. Njegova majka otvoreno kaže kako njoj to ne smeta i kako je puna podrške.

Glumica je ovih dana  gostovala u tv emisiji "The Talk" gdje je pričala o svom sinu i činjenici da se zaljubio u modu. U školu nosi što poželi, a vrlo često su to haljine.

Dečki mu se rugaju 

Getty Images

Noa ne odustaje od ljubavi koju gaji prema modi usprkos poprilično negativnoj reakciji njegovih vršnjaka iz škole.

"Često se oblači sam, voli haljine. Šaljemo ga u vrlo liberalnu školu, ali čak i tamo ga osuđuju. Drugi dječaci ga napadaju i govore mu da dječaci ne nose haljine i ružičastu boju. Ipak, suprug i ja trudimo se ohrabrivati ga u njegovu izboru i raditi na njegovu samopouzdanju i poticati ga da nosi što god želi, bez obzira na reakcije okoline", rekla je glumica.

Ne zanima me tuđe mišljenje

Tako je opisala kako je jednom došao kući nakon što je proveo čitav dan u haljini u školi i kako ga je ona pitala kako je prošlo. Odgovorio joj je da su mu se dječaci smijali i rugali, ali da ga to ne zanima, jer se on osjeća dobro u toj odjeći.

"On dizajnira i crta modne kombinacije, vrlo je talentiran za modu. No, isto tako on još uvijek ima samo šest godina, tako da su njegove ideje nekad vrlo dječje. Mnogi ljudi su komentirali činjenicu da on nosi haljine. Rekla sam da me njihovo mišljenje ne zanima i da će moj sin nositi što god poželi", odlučno je rekla glumica,dodavši da  Noa nikome ne šteti noseći haljinu.

haljine

odjeća

Megan Fox

Noa

newsletter

Prijavite se na Newsletter