Morate voljeti Šimu

Vrsaljko je car! Najveći hipster među 'Vatrenima' ima tetoviranu čak i posljednju večeru, Instagram je otvorio prije pet dana, a govori su mu hit


Barbara Marinović
12.07.2018.18:00
Vrsaljko je car! Najveći hipster među 'Vatrenima' ima tetoviranu čak i posljednju večeru, Instagram je otvorio prije pet dana, a govori su mu hit
Tom Dubravec / CROPIX

sažeto

Šime Vrsaljko ući će u anale fotografijom na kojoj leži uz hrvatsku zastavu, u potpunom deliriju


Barbara Marinović
12.07.2018.18:00

Šime Vrsaljko velika je faca i, svjesno ili nesvjesno, najveći hipster među našim reprezentativcima. Obožavaju ga suigrači, ali i gledatelji, a kako i ne bi. Šimine urnebesne, ali i dirljive reakcije na pobjedu pravo su blago. Iako je jako ozbiljan igrač, ovaj Zadranin izvan terena čini se prilično duhovit. Pokazao je to i nakon pobjede nad Englezima, kada je na liveu na Instagramu poručio: 'Englezi, la papa, kući spavanje, Hrvati na postolju. Idemo, draga nacijo, veselite se. Englezići blijedi, idemo treniranje... idu kući, ali praznih ruku. Laganini', rekao je Šime i vratio tako za debelo potcjenjivanje koje je stiglo sa suprotne strane.

No, nismo tu da analiziramo utakmicu, već samog Vrsaljka. Ovaj zgodni Zadranin promijenio je imidž posljednjih par godina kako je odrastao. Nedavno ga je kolega Ivan Perišić usporedio s Pablom Escobarom i oduševio ekipu na Instagramu. 'Šime Vrsaljko ili Pablo Escobar? Jedva čekam sljedeću sezonu #narcos', napisao je Perišić i referirao se na hit seriju koja prikazuje uspon kolumbijskog narkobosa. Šimini brčići i frizura inspirirali su Ivana na ovu usporedbu, i možemo se s njime samo složiti.

 

.. #ŠimeVrsaljko or #PabloEscobar 🤔 .. #CantWaitForTheNextSeason 😂 #Narcos

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on Aug 30, 2017 at 2:37am PDT

Ono što ipak najviše privlači pozornost na Vrsaljku jest činjenica da je oslikan kao slikovnica. Prepun je tetovaža. Ruke, prsti, leđa, prsa... Šime se potpuno išarao. Ne znamo čemu su posvećene sve tetovaže, no jednu je posvetio svom bratu, na sebi ima i efektnu tetovažu leptira, a leđa su mu potpuno posvećena vjerskim motivima. Cijela leđa je tetovirao, a najviše u oči upada majka s djetetom (pretpostavljamo Bogorodica), a iznad njih su oslikani anđeli, golubica... Vjerske motive zaključio je prikazom posljednje večere, koju je smjestio na donji dio leđa.

Sigurni smo da će 'pasti' tetovaža i povodom rođenja njegovog prvog sina. Maleni se rodio početkom lipnja zbog čega je Zlatko Dalić nakratko pustio Šimu da bude uz suprugu Mateu na porodu i nepsredno poslije. Tako nije propustio biti uz svog malog Brunu, a potom se upustio ono o čemu će Bruno sigurno slušati cijeli život! Osim što je duhovit, Vrsaljko je i vjeran. Sa svojom Mateom je od srednje škole, a ovih dana proslavili su devet godina veze, a godinu dana braka.

Hit je svakako i Vrsaljkov odnos prema društvenim mrežama. Gospodin je Instagram otvorio prije pet dana. 'Evo, i ja sam nakon osam godina otvorio Instagram', obavijestio je ljude Vrsaljko. Navodno ga je na taj potez nagovorio Dejan Lovren, kojem su na Šiminoj prvoj fotografiji tom prilikom i zahvalili brojni obožavatelji. Pablo, doktor ili kako god - morate voljeti Šimu.

 

Ljubav ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on Jul 11, 2018 at 4:47pm PDT

Ivan Rakitić

Dejan Lovren

Šime Vrsaljko

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter