Poslušajte kako zvuče

Vratili su se, ali sad ozbiljno: Kojoti imaju pravi rock'n'roll hit nakon dugih 17 godina


100posto
24.11.2017.14:40
Vratili su se, ali sad ozbiljno: Kojoti imaju pravi rock'n'roll hit nakon dugih 17 godina
Promo

sažeto

Početkom godine imali su povratnički koncert, a sad se vraćaju u punom sjaju i pripremaju prvi samostalni nastup u Zagrebu


100posto
24.11.2017.14:40

Sedamnaest godina bilo je potrebno da se Kojoti ponovno okupe u studiju. To se jesenas i dogodilo i konačno imamo prilike čuti kako četvorka zvuči u novome stoljeću. "Mi ne pripadamo tu" prva je od dvije nove pjesme koju je bend snimio i predstavio javnosti.

"Mi ne pripadamo tu" je snimana u studiju GIS Mateja Zeca u koprodukciji s Davorom Vidukom. Za početak prosinca Kojoti su najavili izlazak i druge pjesme koja će se do tada moći slušati isključivo na Deezeru. 'Halucinogeni' lyric video koji prati "Mi ne pripadamo tu" nosi potpis Dalibora Barića koji će biti zadužen i video drugog pa i trećeg singla.

Ovo je tek početak povratka iz diskografske hibernacije jer od Kojota u skorije vrijeme možemo očekivati i trostruki, luksuzno opremljeni, trostruki box-set "Dragocjeno Raskošno Blistavo" koji će sadržavati sva tri albuma Kojota – "Kojoti", "Halucinacija" i "Sex Disco Kung Fu" – te njihove do sad neobjavljene materijale, kao i dvije nove pjesme. Za vizualno oblikovanje boxseta zadužen je izvrstan dizajner Darko Kujundžić.

Veliko finale, kojime će zaokružiti 2017. godinu i svoj uspješan povratak na scenu krajem siječnja na festivalu Brijačnica, Kojoti pripremaju za 9. prosinca kada će u Tvornici Kulture održati prvi samostalni koncert u Zagrebu.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn.

koncert

pjesma

Rock and roll

singl

Kojoti

newsletter

Prijavite se na Newsletter