Pravi razlog prekida

Voljeli su se, ali ona nije mogla podnijeti njegov hipsterski stil života i nije htjela preseliti u New York


Ines Madunić
17.02.2018.16:20
Voljeli su se, ali ona nije mogla podnijeti njegov hipsterski stil života i nije htjela preseliti u New York
Reuters

sažeto

Navodno je glavna nesuglasica para bila ta što je Justin htio živjeti u New Yorku, a Jenn se nije htjela micati iz Los Angelesa


Ines Madunić
17.02.2018.16:20

Nakon šokantne vijesti da se Jennifer Aniston (49) i Justin Theroux (46) rastaju, na vidjelo su počeli izlaziti detalji njihova prekida. Kako piše Entertainment Tonight, jedan od glavnih razloga nesuglasica u njihovom odnosu bilo je pitanje gdje će živjeti. I dok Justin voli New York, Jennifer nije mogla bez Los Angelesa, iako je u New Yorku odrasla.

"On nikad nije htio živjeti u Hollywoodu i smatra se Njujorčaninom. Ima široki krug prijatelja i voli to što većina njih nisu 'u industriji'. Druži se s umjetnicima, kuharima, komičarima, tattoo umjetnicima... Takve ljude nije našao u Los Angelesu", kaže izvor. Jennifer, s druge strane, ne voli New York zbog paparazza i htjela je živjeti u Los Angelesu, gdje je mogla biti relativno anonimna.

"Justin može skočiti na svoj motor, šetati po kvartu i popiti piće u baru. Ona se ne može maknuti od fotografa koji prate svaki njezin pokret. Oboje su radili kompromise pa je on pokušao platiti paparazzima da je uslikaju jednom dnevno i onda je ostave na miru", rekao je izvor, no ništa nije pomoglo.

Jennifer je više voljela odsjesti u hotelu nego u njegovom stanu. Čak i kad su pronašli bolji stan, susjede su živcirali fotografi koji su kampirali pred njihovom zgradom. Navodno su jednom izlili bolonjez umak na Justinov motocikl, nakon čega je Jenn poludjela i prodali su stan.

Unatoč svemu, njihovi prijatelji kažu da su se jako voljeli i oboje su htjeli da brak uspije, no različiti stilovi života postali su sve veći problem.

Jennifer je, inače, i službeno demantirala da ju prvi suprug Brad Pitt tješi nakon razvoda. Sve je počelo kao šala na druptvenim mrežama jer su ona i Brad prvi put single u isto vrijeme u posljednjih 13 godina, otkad su se rastali. Zatim su krenule priče u tabloidima kako se bivši par druži, no ona je preko mednažera poručila kako ništa od toga nije istina.

New York

razvod braka

Jennifer Aniston

los angeles

Justin Theroux

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter