Plakala pred sucem?

Voljela je muža Nikoline Pišek, ljubila holivudsku legendu i borila se s tabloidima! Zvijezda hrvatske serije trenutno na sudu zbog skandala - navodno je istukla producenticu!


100posto
25.08.2019.08:00
Voljela je muža Nikoline Pišek, ljubila holivudsku legendu i borila se s tabloidima! Zvijezda hrvatske serije trenutno na sudu zbog skandala - navodno je istukla producenticu!
Foto: Damjan Tadic / CROPIX

sažeto

Katarina Radivojević žena je nevjerojatnog talenta, ali i temperamenta koji je često dovodi u nevolje


100posto
25.08.2019.08:00

Sudski proces koji temperamentna glumica Katarina Radivojević i dalje ima na plećima, doveo ju je krajem lipnja ponovno u Beograd. Iako već neko vrijeme živi u Americi, na ročište je stigla, i na sud u Beogradu dovela sestru i roditelje. Sudi se s vlasnikom produkcijske kuće Emotion. Goran Stamenković tužio ju je jer je na snimanju navodno istukla njegovu zaposlenicu. Na sudu je navodno plakala i pokušavala objasniti da ju je Stamenković lažno optužio za premlaćivanje producentice na snimanju serije 'Urgentni centar'. Slučaj ju je uznemirio, stalno tvrdi da nije maltretirala ljude na setu i da je vlasnik produkcije sve izmislio jer se nisu uspjeli dogovoriti za njezin honorar u drugoj sezoni. Presuda bi uskoro trebala biti donesena. Problem između Katarine i produkcije serije nastao je kada je ona izjavila da više neće snimati jer oni nemaju novca da je plate.

Inače, Katarina već niz godina živi u Americi, početkom ove godine dobila je i posao vanjske suradnice tamošnjeg konzulata, a navodno su je angažirali za kulturne sadržaje.

Glumi od djetinjstva

Karizmatična glumica pozornost privlači gdje god da se pojavi. U žižu javnosti dospjela je nakon uloge Zone Zamfirove, čime je instantno postala velika i tražena zvijezda u regiji. No, glumiti je počela još tijekom ranih devedesetih, kao djevojčica. Poznata je da ima pomalo neobuzdan temperament pa je treći razred gimnazije bila prisiljena ponavljati, često je bježala s nastave. Zbog toga je na sudu završila sa školom i ministarstvom, a u konačnici je izvukla deblji kraj. Prebacila se potom i uspjela maturirati u Petoj beogradskoj gimnaziji.

Vojko Basic / CROPIX

Istjerali je iz stana jer se bunila zbog visoke stanarine

Ipak, talenta nije nedostajalo pa je prva na listi bila kada je primljena na tamošnji Fakultet dramskih umjetnosti. I tijekom studija je imala buntovne epizode, nju i cimericu istjerali su iz stana kada se Katarina pobunila zbog visoke najamnine. Ubrzo se više neće morati buniti zbog novca, počele su stizati sjajne ponude za filmove i kazalište, a Katarina ih rado prihvaća.

Tužila zaštitara

U međuvremenu je Radivojević imala još jedan sukob. Navodno se u restoranu Klub književnika sukobila sa zaposlenikom osiguranja, tvrdila je da ju je šutirao i vrijeđao. Šefica restorana izjavila je kasnije da je nitko nije ni pipnuo, već su je samo upozorili na neprimjereno ponašanje.

Tonči Plazibat/CROPIX

Ljubavni život oduvijek je tema tabloida, a ona ga nastoji što više čuvati

Ubrzo se skandalozna Katarina odlučila posvetiti inozemnoj karijeri, 2011. godine izjavila je da želi glumiti u Hollywoodu. Preselila je u Los Angeles i počela odlaziti na audicije. Prije toga, boravila je neko vrijeme u Zagrebu gdje je snimala seriju 'Najbolje godine'. Tijekom godina bila je na meti zbog svog ljubavnog života, provela je 15 mjeseci u vezi s Vidojem Ristovićem, današnjim suprugom Nikoline Pišek. Ljubavi je presudila udaljenost jer se Katarina zbog posla odlučila otići u SAD.

Ljubila je, prema vlastitom priznanju, i holivudsku legendu, glumca Benicija Del Tora, ali ih je razdvojila njezina želja za obitelji. Kada je shvatila da s njim to neće postići, krenula je dalje. Ljubavni život trenutno čuva u tajnosti, ne želi ga eksponirati. Odluka je to koju je sama sa sobom donijela još davno. No, ostaje činjenica da je Katarina medijima strašno zanimljiva.

Damjan Tadić/Cropix

Katarina Radivojević

newsletter

Prijavite se na Newsletter