Kako to?

Vojka Vrućinu u novom spotu sabotira Ajs Nigrutin, a intervjuira Aleksandar Stanković


Ines Madunić
01.10.2018.11:15
Vojka Vrućinu u novom spotu sabotira Ajs Nigrutin, a intervjuira Aleksandar Stanković
Promo

sažeto

Splitski reper objavio je novi spot prije velikog nastupa u Domu sportova 12. listopada


Ines Madunić
01.10.2018.11:15

Vojko V svojim je prvim albumom potpuno rasturio domaću glazbenu scenu, a jedan od najvećih hitova, "Kako to?", konačno je dobio i spot.

Četvrti je to singl nakon "Zovi čovika", "Ne može" i "Pasta italiana", na temelju kojih je, kako nam je i sam priznao u nedavnom intervjuu, uspio bukirati koncert u Domu sportova 12. listopada. Tri spota su, inače, skupili 5,8 milijuna pregleda, a nema sumnje da će i "Kako to?" biti obožavan i gledan.

Osim Vojka, u spotu s pojavljuje televizijski voditelj Aleksandar Stanković, kojem se reper žali, a sabotira ga i kolega Ajs Nigrutin. U spotu gostuju i Nikolina Rosso, Batman 3000, Mikri Maus te Ella Matijaš i dica iz Sinja.

Režija spota, snimanog proteklih tjedana u Splitu, ponovo je prepuštena Rinu Barbiru koji je realizirao prošla dva Vojkova videa, dok scenarij i koncept potpisuju zajedno Rino i Vinko Pelicarić.

"Kako to?" je pušten 12 dana uoči najvećeg Vojkovog samostalnog nastupa. U Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova stiže u petak, 12. listopada praćen gostima Vukom Orebom, Stipom Srdelom, Skyom Wikluhom i Tončijem Huljićem, dok će kao specijalni gosti nastupiti zagrebački treperi High 5.

Karte za Dom sportova su u prodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn. Prodajna mjesta su Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr.

koncert

glazba

spot

Vojko Vrućina

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter