još jedna poznata hrvatica na udaru pljačkaša

'Evo zašto krađu ne planiram prijaviti policiji, a lopov mi je ostavio 'suvenir' koji ću spaliti'


Ines Madunić
11.09.2019.13:15
'Evo zašto krađu ne planiram prijaviti policiji, a lopov mi je ostavio 'suvenir' koji  ću spaliti'
Dario Hacek / CROPIX / Ilustracija

sažeto

Marini Orsag provalili su u automobil u centru grada, a zbog lošeg iskustva s prijavljivanjem policiji to više ne planira raditi


Ines Madunić
11.09.2019.13:15

Bizarna situacija dogodila se stand up komičarki Marini Orsag - netko joj je provalio u automobil u samom centru Zagreba, uzeo stvari vrijedne oko 500 eura, ali i ostavio "suvenir" - šiltericu na sjedalu.

Marina je na svom Facebooku objavila kako moli bilo koga s informacijama o krađi i eventualnom počinitelju da joj se jave, no kaže kako dosad ništa nije saznala.

Iz auta u Hebrangovoj ulici uzeli su joj četiri mikrofona bubice XTuga s vlastitom miksetom, srebrni veliki reflektor, lakove za auto, društvene igre 'Ticket to ride' i knjige 'Kapetan Gaćeša', a kostimi za predstavu ga, izgleda, nisu zanimali.

"Nisam bila na policiji i ne planiram ići jer mi je ovo treće iskustvo s krađama, a dosad mi nikad nisu pomogli", rekla nam je Marina, koja ne vjeruje da će pronaći počinitelja, ali ni svoje stvari.

"Iz starog studija svojedobno su nam ukrali opremu vrijednu 60.000 kuna. Išla sam to prijaviti policiji, a oni su me sedam sati držali tamo kao glavnu osumnjičenu. Nakon što su me pustili, nikad više nisam čula ništa o tom našem slučaju. Kad su nam iz novog prostora ukrali 10.000 kuna također nisu riješili taj slučaj. Nisu čak htjeli ni pregledati kamere na semaforu da vidimo tko je ulazio u klub, pa zašto bi to učinili zbog provale u auto?", rekla nam je komičarka.

Što se tiče šilterice koju je provalnik ostavio, kaže da je razmišljala o tome da ju nekome pokloni jer je originalni Adidas, ali vjeruje u prenošenje negativne energije.

"Možda je sigurnije da ju spalim", kaže rezignirano.

Prije tjedan dana voditeljica i urednica Amela Čilić također je imala neugodno iskustvo s krađom iz automobila, no njezina je situacija bila još bizarnija.

Marko Todorov / CROPIX

Netko je sa zadnjeg sjedišta uzeo plišane igračke koje se mogu kupiti u jednom trgovačkom centru i koje djeca obožavaju.

"Istina je, prva sam žrtva krađe plišanaca ove jeseni. Vozikala sam ih u automobilu umjesto da sam ih odmah odnijela doma... Ma, moja je glupost, bili su mi na zadnjem sjedištu, očito sam nekog isprovocirala", kroz smijeh nam je rekla voditeljica.

krađa

provala

komičarka

Marina Orsag

Amela Čilić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter