'Nitko' ih ne bi 'spojio'

Vlatka je kratko ljubila Mistera Bubičića, a Cenova je na kraju 'ukrotila' odvjetnica


100posto
19.05.2019.17:05
Vlatka je kratko ljubila Mistera Bubičića, a Cenova je na kraju 'ukrotila' odvjetnica
Paun Paunović/Cropix

sažeto

Njihove ljubavi jesu ili su bile velike, iznenadile su svojedobno javnost i upisale se na javni prostor kao prilično neočekivane


100posto
19.05.2019.17:05

Ona PMF-ovka, on nogometaš. Ona odvjetnica, on estradna zvijezda. Čudni su putevi ljubavi pa se tako među očekivane spojeve, primjerice, sportaša i manekenke, potkrao pomalo neobičan par. Ne samo kod njih, isto je i s brojnim estradnim, političkim i inim zvijezdama. U nedavnom intervjuu, primjerice, glazbenik Hari Rončević pričao nam je o ljubavi sa svojom Nelsi, uspješnom menadžericom koja karijeru gradi prilično udaljeno od estrade na kojoj već 25 godina egzistira njezin suprug. Ljubav je to, govori Hari, koja traje od srednje škole, a u svim odlukama otad pa dosad su zajedno. Sličnih primjera ima dosta.

Foto: CROPIX

Neočekivana ljubav Gorana i Nives

Tako je mnoge iznenadila vijest koja je obznanjena tijekom 2017., a odnosila se na ljubav Gorana Ivaniševića i Nives Čanović. Voditeljica dotad nije ljubila poznate frajere, a s Ivaniševićem ju je bilo teško spojiti budući da se nisu kretali u istim krugovima. No, sudbina je učinila svoje, sreli su se i ubrzo ušli u vezu. Uplovili su krajem 2017. i u brak, a onda su u 2018. postali roditelji dječaka. Polako voditeljica odbrojava dane na porodiljnom dopustu i uživa u majčinstvu te braku s legendom hrvatskog sporta.

Mario Poje, Goran Perešin, Dino Ninković

Doktor znanosti i karizmatična glumica

Teško bi se mogla spojiti i umjetnica s pročelnikom Katedre za turizam na ekonomiji. Dok je Marijana Mikulić poznata glumica, zvijezda brojnih domaćih serija, kazališnih predstava i živi u svjetu umjetnosti, njezin suprug poznati je profesor i doktor znanosti s Ekonomskom fakulteta u Zagrebu. Nespojiva su to zanimanja i krugovi, no Marijana i Josip zajedno funkcioniraju sjajno. Dok ona njega podržava u znanstvenom radu, on nju bodri kada je u pitanju njezina umjetnost. Koliko se sjajno slažu dokazuje i njihovo troje djece - nedavno su dobili još jednog dječaka. U ulozi roditelja oboje uživaju i savladavaju obiteljske obveze kao tim.

Foto: CROPIX

Sandi i odvjetnica Ilina

Nakon niza manekenki, missica i inih ljepotica, Sandi Cenov sreću je našao uz ženu iz prilično ozbiljne branše. Odvjetnica Ilina bila je za Sandija fatalna toliko da se na brak s njom odlučio svega tri mjeseca nakon poznanstva, vjenčali su se na Baliju. Već su više od 13 godina u braku, a tijekom istog dobili su dvoje djece.

Foto: Livio Andrijić/CROPIX

Mateša i Bojana u sretnoj vezi već niz godina

Iako su mnogi mislili da neće potrajati, Zlatko Mateša i Bojana Maglaić u vezi su više od sedam godina. Javnosti je njhova ljubav postala poznata 2011. godine, a što zbog razlike u godinama, što zbog različitih poslovnih prilika - malo tko ih je mogao spojiti i zamisliti zajedno. No, danas je nezamislivo sresti na javnim događanjima Matešu bez ekonomistice Bojane.

Foto: CROPIX

Dino i Vlatka kratko, ali strasno

'Vlatka živi u Zagrebu,a ja sam stalno na putu između Rijeke i Zagreba i ne mogu se baš pohvaliti da veze na daljinu funkcioniraju. Ja sam iskrenih namjera ušao u vezu s Vlatkom i nije mi žao ni trenutka koji smo proveli zajedno. Bilo nam je doista prekrasno, ali i prekratko. Možda nam se ovoga puta zvijezde nisu poklopile, no nikad ne bih mogao reći da je moj i Vlatkin odnos zauvijek završio, istaknuo je sve popularniji maneken koji o Vlatki i dalje misli sve najbolje', izjavio je za Jutarnji list Dino Bubičić nakon prekida strastvene veze s voditeljicom Vlatkom Pokos. Uglađenu i finu Vlatku bilo je neobično vidjeti u društvu temperamentnog mladića, tadašnjeg pobjednika na izboru ljepote. Veza im nije dugo trajala, a prekid je bio prilično nezgodan zbog određenih detalja koji su curili u javnost, a ticali su se intimnih odnosa i inih situacija koje se događaju među ljudima u ljubavnoj vezi. Oboje su nakon kraha vrlo brzo krenuli dalje.

Paun Paunović/Cropix

PMF-ovka i Brozović

Marcelo Brozović velika je nogometna zvijezda, ali i prava legenda u svom malom mjestu, živopisni lik čija cijela obitelj skuplja samo simpatije. Takva je i supruga Silvija, netipična žena nogometaša - nije razmetljiva, ne opterećuje se brendovima, vlasnica je diplome s PMF-a. Djevojka je to koja je diplomirala biologiju, a odrasla je nedaleko Velike Gorice, otkud je i Brozović. U ljubavi su odavno, vjenčali su se tijekom božićnih blagdana 2016., a onda dobili i curicu, očevu veliku mezimicu. Dok većina nogometaša ipak za partnerice ima manekenke ili it cure, Marcelo se odlučio na djevojku s velikim obrazovanjem. Ne treba zanemariti ni njezin fizički izgled i reći da supruga Epic Broza ima sve.

Screenshot/Instagram

Marcelo Brozović

Goran Ivanišević

Vlatka Pokos

Nives Ivanišević

Marijana Mikulić

Silvija Lihtar

Zlatko Mateša

Bojana Maglaić

newsletter

Prijavite se na Newsletter