Više od trideset godina ljubavi

Vjenčali su se osamdesetih, dobili troje djece, a sada grade poslovno carstvo! Veliki životni zaokret Pašalići su napravili u pedesetima


100posto
15.05.2019.17:00
Vjenčali su se osamdesetih, dobili troje djece, a sada grade poslovno carstvo! Veliki životni zaokret Pašalići su napravili u pedesetima
Foto: Ranko Šuvar, Goran Mehkek/CROPIX

sažeto

Ivić i Ksenija Pašalić u braku su već 33 godine, a osim privatnog, veže ih i poslovni život


100posto
15.05.2019.17:00

Nekad jedan od najmoćnijih političara u državi, danas predsjednik Nadzornog odbora u obiteljskoj tvrtki Mundus Viridis. Ivić Pašalić sa suprugom Ksenijom okrenuo je davnih dana novu životnu stranicu te se Pašalići danas bave proizvodnjom dizajnerskog namještaja od domaćeg hrasta i oraha. Cilj im je, kako su otkrili krajem prošle godine za Gloriju, osvojiti domaće, ali i strano tržište.

Da dobro funkcioniraju i poslovno i privatno pokazali su i sinoć kada su u društvu prijatelja posjetili glazbenu komediju 'Žuta minuta' koji su režirali Hana Hegedušić i Igor Barberić. Na premijeri u zagrebačkoj dvorani Lisinski predstavu su pratila brojna poznata lica, među njima obitelj Huljić, Jelena Rozga, a među njima i Pašalići.

Od utjecajnog političara do privatnog poduzetnika

Možda bi neki rekli da to i nije najočekivanije mjesto gdje ćete sresti bivšeg političara, no moguće da su stigli na poziv Huljića, dugogodišnjih prijatelja. Oni stoje, uz Barberića i Hanu, iza ovog projekta pa je logično da su pozvali i svoje obiteljske prijatelje. Koliki su prijatelji bilo je jasno i na svadbi Domagoja Pašalića, Ivićevog sina. 'Ne sjećam se kad smo se zadnji put Ksenija i ja tako naplesali kao na vjenčanju našeg sina Domagoja i njegove Anje', rekao je kasnije Pašalić.

Foto: PR

Preko 30 godina sretnog braka

Huljići su bili jedni od najvažnijih uzvanika svadbe, naime, Ivan Huljić Domagoju je bio kum, a veseli Tonči se na svadbi uhvatio i mikrofona. Uz Domagoja, Pašalići imaju još dvoje djece - sina i kćer.

Uzbudljivi su to bili, i sretni dani, za Pašaliće, koji se mogu pohvaliti s 33 godine sretnog braka. 'Kad sam se prije 33 godine vjenčao sa Ksenijom, rekao sam da joj mogu obećati samo jednu stvar: da joj sa mnom nikada neće biti dosadno. Obećanje sam održao jer iako smo oboje u pedesetima, upravo okrećemo novu stranicu u životu', pričao je nedavno o svom braku Ivić, kada je komentirao kako to da su se tek sada odlučili na novi poslovni potez.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Ivić Pašalić

ksenija pašalić

newsletter

Prijavite se na Newsletter