Odmara na brodu s obitelji

Višnjića uhvatilo pravo ludilo: 'Kunem se da nisam ništa pušio!'


Barbara Marinović
14.07.2018.21:00
Višnjića uhvatilo pravo ludilo: 'Kunem se da nisam ništa pušio!'
Instagram, CROPIX

sažeto

Goran Višnjić obožava svoj rodni kraj pa Hrvatsku promovira gdje god se nalazio, a ovog puta razloga za ponos ima još više


Barbara Marinović
14.07.2018.21:00

Proslavljeni glumac Goran Višnjić obožava doći u Hrvatsku i svaku priliku koristi da s obitelji dođe u svoj rodni kraj i odmori. Ovog puta gušt mu je još veći jer su hrvatski reprezentativci u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. I Višnjića je uhvatilo nogometno ludilo pa svakog dana objavljuje predivne prizore sa svog odmora, popraćene navijačkim statusima i podrškom našim momcima. Na jednom od hrvatskih otoka našao je blaženi mir, no dogodio mu se prije par dana problem jer nije mogao naći mjesto gdje će gledati utakmicu. Gdje ima volje ima i načina pa je Višnjić bodrio naše momke.

No, vrhunac podrške stigao je kada je objavio video s male plovidbe morem u društvu svoje djece. Dok djeca gledaju kako kraj njih plivaju dupini, Goran ih je snimio i smislio genijalan dijalog između njegovih klinaca i malih dupina. Nećemo prenositi cijeli dijalog, no u Višnjićevoj interpretaciji dupini su njegovu djecu upitali jesmo li dobili utakmicu (s Eglezima) i slijedi li nam Francuska. 'Čak i dupini, izgleda, navijaju za naše Vatrene! Nedjelja! Kunem se da nisam ništa pušio', nasmijao je hordu svojih obožavatelja Višnjić na svom Instagramu.

Iako je obiteljsko gnijezdo svio u Americi, glumac ne skriva koliko mu nedostaje njegova domovina pa ga uvijek veseli doći kući, a pogotovo kad su s njim njegova djeca. Redovito promovira ljepote Hrvatske i s velikim ponosom ističe otkud je stigao, a sada razloga za ponos ima još više!

Goran Višnjić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter