Dramatično priznanje Peggy iz 'Bračnih voda'

'Više od 15 godina bila sam ovisna o dijetnim pilulama i kokainu'


Dolores Drvodelić
21.03.2017.08:25
'Više od 15 godina bila sam ovisna o dijetnim pilulama i kokainu'
Profimedia

sažeto

Katey Sagal priznala je u biografiji svoju 15-godišnju borbu s ovisnostima


Dolores Drvodelić
21.03.2017.08:25

Nekad omiljena, no ne i uzorna kućanica s malih ekrana, crvenokosa supruga Ala Bundyja, Peggy, u stvarnom životu borila se s ovisnošću. U svojoj je biografiji priznala ovisnost o kokainu, alkoholu i dijetnim tabletama, koja je trajala petnaest godina.

"Lorneina mama imala je stalno puno tableta, kao i moja mama. Mislile smo da je to normalno, da to sve mame rade.", opisala je djetinjstvo danas 63-godišnja glumica

Getty Images

Lorna Luft (64) kćer je jedne od najvećih zvijezda u povijesti filma i glazbe, Judy Garland. Kad su bile djevojčice, Katey i Lorna učestalo su se družile i stalno su bile nadomak tableta i ostalih opojnih sredstava. Odrastanje u Hollywoodu samo po sebi nije lako, a posebno kad ti je otac redatelj, a majka pjevačica, baš kao što su to bili Kateyini roditelji. Ona i njeno četvero braće i sestara svi su u zabavnoj industriji, a jedan joj je brat oženio glumicu.

Katey je i na malim ekranima glumila ovisnicu o kokainu, a uloga joj je donijela i jedini Zlatni globus u karijeri. Riječ je bila o ulozi Gemme Teller, proračunatoj majci, čiji je život prožet tajnama i spletkama, u seriji 'Sinovi anarhije'.

Profimedia

Autor serije je njen sadašnji suprug Kurt Sutter, s kojim je u braku od 2004. godine. Prije Kurta bila je udana još triput - za Jacka Whitea, Freda Lombarda i Freddieja Beckmeiera. Glumica s dvojicom muževa ima troje djece.

Getty Images

Osim priznanja o ovisnostima, u biografiji je podijelila i iskustvo hodanja s tada nepoznatim rokerom - Gene Simmonsom (67). Iako je pjevač grupe Kiss stekao planetarnu popularnost, dok su on i Katey hodali, on je bio potpuno nepoznat, a ona je konobarila. Upoznali su se jedne večeri i skupa otišli kući, a njihova se jednonoćna avantura zapravo pretvorila u višegodišnji ljubavni plam.

alkohol

ovisnost

kokain

tablete

Katey Segal

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter