Ratovi zvijezda vode se tipkovnicama

Opaka bojišnica! Vidina supruga podivljala na komentar, Celzijus se svađala s maloljetnicom, a Veljača branila svoje srpsko preseljenje!


Barbara Marinović
04.12.2018.08:00
Opaka bojišnica! Vidina supruga podivljala na komentar, Celzijus se svađala s maloljetnicom, a Veljača branila svoje srpsko preseljenje!
Foto: CROPIX

sažeto

Ivana Vida objavila je proteklog vikenda adresu djevojke koja je njenog supruga Domagoja prozvala zbog izgleda...


Barbara Marinović
04.12.2018.08:00

Tlak Ivane Vide podigao se proteklog vikenda do neviđenih visina. Naime, kada je jedna njezina pratiteljica na društvenim mrežama prozvala Ivanu zbog izgleda njezinog supruga Domagoja Vide, bivša Kraljica Hrvatske nije mogla šutjeti. Djevojka joj je napisala da 'mora imati dobar želudac da bi spavala s takvim mužem', a onda je Ivana krenula u odmazdu. Objavila je tako javnu adresu djevojke, kršeći tako Zakon o zaštiti podataka i privatnosti na internetu. Budući da sporna komentatorica nije pristala da joj se podaci podijele, Vida se našla u prekršaju. Kasnije je na Insta Storyju napisala i da su zakoni tu da se krše.

Temperamentna Ivana bez problema će ući u polemiku sa svojim pratiteljima na Instagramu, posebice kada joj netko uzme Vidu u usta. U obrani svoje časti je, doduše, pretjerala. No, nije Ivana jedina koja se povremeno raspravi s komentatorima ispod fotografija. I Nives Celzijus često se nađe na meti kritika, a povremeno na iste odgovori. Proteklog ljeta joj je jedna pratiteljica napisala neka se srami zbog seksi fotografija, ipak je Celzijus majka dvoje djece. 'Evo, sramim se. Ti si dijete pa možeš opaliti dupe na profilnu, a majkama je zabranjeno kupovanje u badiću', napisala joj je Celzijus.

CROPIX

Nije se libila na Instagramu obratiti hejterima i Lucija Lugomer. Kada su je optužili da promovira debljinu, Lucija je odlučila obratiti se u duljoj objavi svima onima koji je kritiziraju na tom crnom, internetskom prostoru. 'Moj odgovor je da im zbilja od srca želim da se u životu malo više posvete sebi, edukacije u životu nikada dosta', napisala je između ostalog Lugomer.

Nedavno se s pratiteljem posvađala i Jelena Veljača. Na Instagramu je napisala, uz fotografiju kćerkice Lene, #beogradjanka, pa ju je pratitelj pitao je li djevojčica Srpkinja. 'To je dijete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promjene s 2 god i 8 mjeseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, novu babysittericu, nove prijatelje i novi jezik i veselim se svakom njezinom uspjehu pa i tome što govori 'moje drugarice' i što s veseljem ide u vrtić i bira odjeću za isti. Jednako bih se veselila i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dijete na prvompresstu strepim pred svakom promjenom koja Lenu može emotivno uzdrmati i slavim svaki njezin uspjeh. A vaša insinuacija da je biti 'mala Srpkinja' nešto ružno je za mene neprihvatljiva. Ni jedna nacija sama po sebi nije ružna ni zla, ni dobra ni lijepa', elaborirala je Veljača na zlobni komentar.

Sarah&Ino

Ima, s druge strane, i onih kojima se ne da raspravljati. Cijeli je niz komentara ispod fotografija poznatih, a koji jednostavno obrišu ono što im ne odgovara. Pa ih kasnije prozivaju komentatori za izbrisane fotografije. Dokolica je prokleta. Prozivali su tijekom vremena za brisanje komentara Marka Grubnića, prijateljicu Maju Šuput, brojne druge... Nekad je to pametnije nego ulaziti u rasprave.

S treće strane su nešto iskusniji, oni koji su se odlučili kritiku prihvatiti, o njoj razgovarati, nikada pretjerati. Komunikacija na društvenim mrežama tako je kod Elle Dvornik jedna od primjerenijih, što ne čudi - ide pod ruku s njezinim zanimanjem. Pišu joj svašta, no Dvornik se ne obazire, ili odgovori na svoj način, kako god - ne da se izbaciti iz takta!

Instagram, Promo

Kada je kritika konstruktivna, rado će je prihvatiti i Borna Kotromanić, koja nam je u intervjuu rekla svojedobno da ne bježi od komentara niti ih briše. 'Vrlo sam vješta na jeziku i ljudi se valjda toga boje. Ja sam, recimo, osoba koja nikad neće izbrisati negativan komentar, već ću ga dapače istaknuti i na njega odgovoriti', rekla je Borna u nedavnom razgovoru za 100posto.

Ella Dvornik

Nives Celzijus

Jelena Veljača

Lucija Lugomer

Ivana Vida

Marko Grubnić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter