Sad znamo kako i zašto

Veza Rachel i Rossa u 'Prijateljima' trebala je izgledati totalno drugačije, ali onda su se autori predomislili


Ines Madunić
29.09.2018.12:00
Veza Rachel i Rossa u 'Prijateljima' trebala je izgledati totalno drugačije, ali onda su se autori predomislili
Getty Images

sažeto

Producent i redatelj serije ispričao je originalni plan za njih dvoje


Ines Madunić
29.09.2018.12:00

Legendarna serija "Prijatelji" obilježila je devedesete i danas je jedan od najpopularnijih sitcoma ikad. Između šest prijatelja stvorilo se nekoliko ljubavnih priča, a sve je završilo sretno za Monicu i Chandlera te Rachel i Rossa.

I dok su Monica i Chandler imali prilično miran put od otkrivanja kemije i zaljubljivanja sve do oltara, Rachel i Ross sezonama su nas mučili i nismo znali hoće li ili ne završiti zajedno.

Nakon što su završili u vezi, sve je pošlo po krivu kad su "uzeli pauzu" - ili ipak nisu?

Ako se sjećate, u četvrtoj sezoni Ross je bio jako ljubomoran zbog Rachelinog kolege s posla, Matta, i predložila je "pauzu" - a onda je on spavao s Chloe, "curom iz fotokopiraonice". Tu su prekinuli i neizvjesnost je trajala sve do samog kraja u 10. sezoni.

Jedan od producenata i redatelj serije, Kevin S. Bright, otkrio je kako to uopće nije bio originalni plan. Naime, otpočetka su htjeli da njih dvoje stalno budu u vezi i taj prekid nikad se nije trebao dogoditi.

"Kad se dogodio taj prvi poljubac kao da je nestalo te napetosti između njih dvoje. Bilo nam je jasno da publika želi 'navijati' za nekoga, unatoč svemu što ih razdvaja. Zato smo naknadno smislili taj prekid. Nama je. Čim su dobili ono što su htjeli, to im je i oduzeto. Zato je bilo puno bolje kad su konačno završili zajedno", rekao je Bright.

tv serija

ljubavni par

prijatelji

sitcom

Rachel Green

Ross

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter