No Comment by vaša Ljubica

Varanje i preljube poznata Hrvatica oprašta redovito, a sve zbog skupih poklona i putovanja. Čak kada 'druga' dođe i u njihov dom


100posto
08.03.2019.11:05
Varanje i preljube poznata Hrvatica oprašta redovito, a sve zbog skupih poklona i putovanja. Čak kada 'druga' dođe i u njihov dom
Foto: iStock

sažeto

U ovotjednoj kolumni vaša Ljubica donosi priču o poznatoj Hrvatici koju partner stalno vara, a potom kupuje mir u vezi


100posto
08.03.2019.11:05

Drage moje,

Sretan vam Dan žena! Vi koje jeste i niste majke, jeste i niste zaposlene, jeste i niste singl - svima vam želim da ste sretne i da živite baš onako kako želite, ne onako kako vam je društvo nametnulo. Da starite dostojanstveno, da vas frajeri ne potresaju, da vas djeca slušaju i da znate da možete sve. Pišem tračeve koji nas okružuju kako bismo se svi zajedno nekad malo opustili, komentirali, zabavili se. Neka nas, neka i njih.

'Skidam kapu' ženama koje guraju jer moraju

Ako išta cijenim, onda cijenim samostalne žene. Neovisne, one koje imaju snage reći zbogom svakoj lošoj vezi ili braku, one koje nekad i same moraju odgajati svoju djecu, kao i one koje imaju mogućnost reći 'zbogom' lošem poslodavcu i izboriti se bar malo za svoja prava. Onima koje te mogućnosti nemaju, a u Hrvatskoj ih je svakako previše, 'skidam kapu' za svaki put kad izdrže maltretiranje, postavljanje noge druge kolegice, isfrustrirane šefove i šefice. Koje guraju, jer gurati moraju. Pretpostavljam da je mnogim takvim ženama ovakav tip tekstova dobar ispušni ventil. Ako je, drago mi je radi toga.

Foto: iStock

Financijer koji vara, ali i kupuje mir

Upravo stoga, iz ovakvih razloga, živciraju me one žene i djevojke koje trpe sve i svašta samo da bi bile sigurne. Nek' te netko zgazi sto puta, nema veze, jer ona barem trpi za silikone, ekstenzije, torbicu i cipele. Neka frajer laže, neka frajer vara, dok financira - sve je dopušteno. Kolika je razina samopoštovanja takvih žena? Može li se voljeti frajera koji vas gazi?

Upravo takva je situacija, kažu mi moje ljubičice, u dugogodišnjoj vezi jedne poznate dame iz javnog života. Sve je, doduše, manje u medijima ima, isključivo kada novinari prepišu nešto s njezinog Instagrama, no svima je poznata. U vezi je već jako dugo s poznatim gradskim jet-setterom. Ona ga voli, on je nestašan. Neću ulaziti u to postoje li i s njegove strane emocije jer sigurno postoje, no to nije dovoljno da je ne bi varao.

Foto: iStock

Odjeća, putovanja, zahvati

Navodno čak toliko da u njihov zajednički dom povremeno dovede atraktivnu damu pa ova histerično zove, provjerava što se događa, tužna je i često usamljena. No, sve ima cijelu pa tako i njezina nervoza, tuga i histerija. Egzotične destinacije, zahvati, odjeća... Sve to dami je dostupno, sve to ona ima, sve to on financira. 'Kupio' je tako on svoj mir, a ona sve što si je htjela priuštiti. I tako funkcioniraju već godinama. Frajer zezne pa otkupi mir. Svaki gušt se plaća. Navodno je tako izluđivao avanturama i bivšu suprugu, koja je rekla zbogom jer neke stvari nije mogla trpjeti i tolerirati. Sve se može kad se hoće, svaka čast onim hrabrim ženama koje se i usude.

Usudite se, a dotad i tad ljubi vas vaša,

Ljubica,

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter