J.Law je barem iskrena

'Užasno sam bezobrazna prema svojim fanovima, mrzim kad mi se obraćaju u javnosti'


Ines Madunić
29.11.2017.13:00
'Užasno sam bezobrazna prema svojim fanovima, mrzim kad mi se obraćaju u javnosti'
Getty Images

sažeto

Glumica kaže da je to način na koji brani svoje pravo na privatnost


Ines Madunić
29.11.2017.13:00

Oskarovka Jennifer Lawrence (27) priznala je kako ne voli kad ju obožavatelji zaustavljaju na ulici ili u restoranima i pokušavaju razgovarati s njom.

"Čim mi se neki fan obrati, postanem užasno bezobrazna. To je jedini način da se obranim od toga, da mogu imati malo privatnosti. Ako me netko traži selfie, uvijek odbrusim: 'Ne može!' i mrko ih gledam. A najgore je ako izađem s Amy Schumer jer svi pretpostavljaju da su im komičari najbolji prijatelji", rekla je Jennifer, koja često fanovima kaže da ima "slobodan dan".

S njom se složio i komičar Adam Sandler, koji mrzi kad ga obožavatelji sretnu u restoranu i sjednu za njegov stol bez pitanja.

Jennifer je otkrila i koji su problemi postojali u njezinoj vezi s redateljem Darrenom Aronofskim (48), s kojim je prohodala kad su snimali film "Mother!", a prekinuli su nedavno.

"Bili smo na turneji promovirajući film. Kad bismo se vratili u hotel, ja više nisam mogla pričati o filmu jer mi je bilo dosta. A on je htio pričati samo o tome. Izluđivao me. Naravno da shvaćam da je to njegova 'beba' i da mu je jako važno što kažu kritičari, ali ja sam prestala čitati kritike jer odmah počnem braniti svoj projekt, a to nema nikakvog smisla", rekla je Jennifer.

veza

Jennifer Lawrence

obožavatelji

Darren Aronofsky

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter