Ratovi zvijezda

Usta puna 'savršenka', golo d**e na Instagramu i brutalne prozivke: 'Je li moguće da jedna žena može biti ovako zločesta?'


100posto
10.05.2019.10:00
Usta puna 'savršenka', golo d**e na Instagramu i brutalne prozivke: 'Je li moguće da jedna žena može biti ovako zločesta?'
Foto: Ranko Suvar, Tom Dubravec/CROPIX/Instagram

sažeto

Ni oni nisu imuni na ogovaranje, prozivke, javna kritiziranja i probleme, a često ih rješavaju javnim prozivanjem...


100posto
10.05.2019.10:00

'Postoji stotinu curica koje imaju problem s kilogramima i koje ovo sad gledaju pa ne želim da si dijete upropasti maturalnu s ovakvim odabirom haljine. A upravo, kad me već vučeš za jezik u tome je i problem. Da bi uzela 500 eura ti lažeš ljude da je to dobro. Sorry draga, ali ima nas samo iskrenih. Nemoj si laskati, ne mrzim te, ne želim ti loše, a najvažnije boli mene ona stvar tko si i znaš li tko sam ja. P.s. ja tebe ne pratim niti sam te ikad pratila (a Lucka se ponadala)', poručila je Lucija Šarić imenjakinji Lugomer na Instagramu jučer. Svjedočili smo tako novom Instagram ratu koji ipak nije eskalirao do nevjerojatnih proporcija. Cure su brzo i efikasno zaključile da jedna drugu ne prate, nisu fascinirane međusobnim likom i djelom i ne slažu se.

Plus size ili jednostavno debela?

Bilo je tu puno većih ratova među zvijezdama na društvenim mrežama. Puno se dulje pisalo i pozornost pridalo sukobu Hane Hadžiavdagić i spomenute Lucije Lugomer. Hana je Luciju prozvala zbog kilograma i lijenosti. 'Draga moja, možeš ti misliti da si plus size, ali meni si i dalje samo debela. Lijenost ne želim tolerirati jer ako hiljade žena, majki može paziti na prehranu i vježbati možeš debela i ti. Pusti mi te šuplje priče davanja fensi imena nečemu što nije lijepo', napisala je Hadžiavdagić Luciji. Kada se Lucija osvrnula na tu prozivku na svojim društvenim mrežama, Hana je objasnio kako je Lugomer preko njenih leđa htjela doći do popularnosti.

Promo

Prozivka zbog djece?!

S druge strane, Hadžiavdagić je imala sukob i s jednom pratiteljicom na Instagramu koja ju je na zaista ružan način prozvala. 'Dosadna si više... Ajde se malo smiri i osnuj obitelj. Dosta te više po Instagramu', napisala je neznana heroina domaćeg nataliteta influencerici. Oštro je Hana reagirala. 'Je li moguće da jedna žena može biti ovako zločesta i imati ovakav komentar? Što znači osnuj obitelj? Supruga imam već deset godina. Aludirate na djecu možda? Strašno!', napisala je Hana.

Legenda o Ivani i džemperu

U ratovima se našla svojedobno i supruga Domagoja Vide. Ivana se zbog džempera našla u ratu sa svima - od Instagram zajednice do nacije. Čak je i Bulić opjevao stisnuti džemper, par dana je to bila priča 'broj 1'. Svi su se osvrnuli na odjevni predmet i nevještu spremačicu. 'Drago mi je što u Hrvatskoj nema puno važnijih i ozbiljnijih tema od moje objave na Instagramu, pa sam postala tema kolumni, Bullhitova i naslovnica jer sam "sablaznila" i "prenerazila" hrvatsku javnost. Možda je moja šala bila loša ili neprimjerena, ali je bila SAMO šala. Emotivna sam, otvorena, iskrena i na sve ljude gledam jednako. Kao što bi moj Domagoj bio na tapeti da napravi pogrešku na terenu, kao što bi neku manekenku ismijali da padne na pisti, našalila sam se na račun svoje stisnute majice, jer - Bože moj - greške se događaju svakome od nas. Svoju spremačicu cijenim, dobro se slažemo i nisam je izložila osobno. I baš zato što na nju ne gledam kao manje vrijednu (i što god su mi sve pripisali), mogu se našaliti s njom kao s bilo kim drugim', napisala je Ivana nakon što je 'vrag odnio šalu', a džemper postao puno veća vijest nego što je trebao biti. Nakon što je jedna djevojka prozvala njezinog supruga na Instagramu, Ivana se dala u pravi sukob pa čak u svemu prekršila i zakon. Objavila je adresu kritičarke koja joj je napisala da 'mora imati želudac za spavati s ovakvim, iako bio dobar do neba i natrag'. Ivani je to podiglo živce iste sekunde i nije se mogla kontrolirati.

CROPIX

Sitno ogovaranje

Kada su Nevena Rendeli Vejzović i Jelena Veljača komentirale na Instagramu Žanamari Lalić, izbio je pravi neugodnjak. Ipak, nijedna od tri dame nije se spuštala na neprimjeren nivo pa se vrlo brzo ta situacija zaboravila. Poanta je bila u tome što je Žanamari napisala na Instagramu kako je obećala ekipi da će se skinuti ako Hrvatska pobijedi u SP-u u nogometu, a onda je Nevena to komentirala na Facebooku. 'Važno da inače moralizira oko slikanja djeteta na društvenim mrežama, a to kaj će joj dijete golo dupe gledati na internetu nije bed', napisala je Nevena, a Jelena se nadovezala napisavši: 'Nevjerojatno'. Žanamari je sve objavila na svom Instagram Storyju uz komentar 'Kad uloviš ekipicu da te ogovara pa lajkaš'.

Foto: Neja Markičević/CROPIX

Cigi vs. svijet

Krajem prošle godine žestoko su se posvađali i Neven Ciganović te Hana Rodić. Naime, Cigi je dugo vodio Instagram rat s Goranom Jurenecom, dok ovaj nije odgovarao. No, onda je Goranovoj djevojci Hani pukao film. 'Čini mi se da nisi prebolio da Goran ima djevojku i da te prevario tvoj gaydar pa su ti puna usta kako ti kažeš 'savršenka'. Cigi izdrži', napisala je Rodić Nevenu. Obrušio se i na nedavnu frizuru Antonije Blaće u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje je kritizirao njezin stajling, a posebno kosu koja je prema njegovim riječima izgledala kao perika naručena s jeftinih kineskih stranica. Poznato je da Ciganović ne bira riječi i uvijek iznosi svoje mišljenje, pa čak i onda kada nije najpopularnije među pratiteljima.

Lucija Lugomer

Ivana Vida

Hana Hadžiavdagić

Hana Rodić

Žanamari Lalić

newsletter

Prijavite se na Newsletter