Najdraža mu je punica

Uskoro bismo mogli dobiti reality show s Robbiejem Williamsom i obitelji. Jedva čekamo!


100posto
10.06.2018.22:00
Uskoro bismo mogli dobiti reality show s Robbiejem Williamsom i obitelji. Jedva čekamo!
Profimedia

sažeto

Pjevač kaže da će to biti emisija kakvu bi on htio gledati na televiziji


100posto
10.06.2018.22:00

Iako mu je glazbena karijera na čekanju Robbie Williams (44) ima planove za malo drugačiju karijeru. Najavio je pokretanje TV showa u kojem će glavne zvijezde uz njega biti supruga Ayda Field (38) i njegova punica Gwen. Kako tvrdi pjevač upravo majka njegove supruge je buduća zvijezda televizije, rođena za takvu vrstu zabave.

 

‘Is Robbie’s shirt cool?’

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on Feb 2, 2018 at 9:05am PST

"Nešto se sprema. Postoji jedan format, to treba biti pravi show u to moramo biti sigurno. Vjerujte mi, dogodit će se. To je emisija kakvu bih gledao na TV-u", rekao je Sunu, piše Metro. U braku su od 2010. i imaju dvoje djece, Theodoru Rose i Charltona Valentinea. Trenutno obitelj živi na relaciji Los Angeles i London. Budući da je Ayda nedavno svom mužu za godišnjicu braka kupila farmu marihuane, možemo reći da TV show ove otkačene obitelji jedva čekamo.

A da da jabuka ne pada daleko od stabla pokazuje i punica Gwen koja je već je postala prava zvijezda na društvenim mrežama. Zahvaljujući svojoj kćeri i zetu koji neumorno objavljuju materijale na Instagramu u kojima ona ima glavnu riječ. Kako je rekao izvor blizak paru, trenutno rade na tome da emisiju otkupi pravi kanal. Uvjereni su da imaju sve sastojke da postanu najzabavnija emisija na televiziji. Mama Gwen i kći Ayda koja je glumica i komičarka zajedno su urnebesne i neprestalno se nadopunjuju.

O šuškanjima je progovorila i Ayda, u videu koji je objavila na Instagramu pita mamu da ih komentira. 'Moramo li to raditi?', odgovorila je žena i izazvala provalu smijeha kod kćerke.

 

@robbiewilliams Ryda Rumor Of The Week #astarisborn #gwinning #allinthefamily

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Jun 10, 2018 at 4:35am PDT

reality show

Robbie Williams

Ayda Field

newsletter

Prijavite se na Newsletter