Ovi slavni domaći parovi pravi su hit

Urnebesni i zaljubljeni, a volimo ih jer se sprdaju na vlastiti račun: 'Ne znam kako je i kad počelo, ali u našoj vezi ova ludost traje duže vrijeme'


Barbara Marinović
09.08.2018.19:00
Urnebesni i zaljubljeni, a volimo ih jer se sprdaju na vlastiti račun: 'Ne znam kako je i kad počelo, ali u našoj vezi ova ludost traje duže vrijeme'
Screenshot/Instagram

sažeto

Primjera sladunjavih parova naći ćete svugdje, ali ima i ove druge, duhovite i vesele strane kojoj se od srca nasmijemo


Barbara Marinović
09.08.2018.19:00

'Život moj, ljubavi mog života. Dok te nisam upoznala, nisam znala što je prava sreća'. Znate one parove koji imaju prekomjerne izljeve nježnosti, znate na što mislimo. Karikiramo malo, ali te verbalne 'kućice u cvijeću' na društvenim mrežama nekad su prilično iritantne. A mjere nemaju ni poznati ni nepoznati, pa nećemo prozivati, svatko se u nekoj fazi života mogao naći u ljubavnom transu pa pisati neukusne sonete voljenim osobama. Zabavno je to na jednoj razini, no na posve drugoj, onoj trezvenijoj, zabavniji su parovi koji prikazuju svoj život onakvim kakav jest. U ljubavnim vezama prijateljstvo je veliki i divan njegov aspekt, a parovi koji su prije svega najbolji prijatelji - obično opstaju za života.

Ima i naša scena primjere takvih pa se nekad njihovim dogodovštinama od srca nasmijemo. Nisu sladunjavi, već zabavni i to je njihova deviza za sreću.

Moramo među takvim parovima istaknuti Koranu Gvozdić i Ivana Šarića. Obožavaju se već šest godina i nerazdvojni su. Korana i Ivan i žive zajedno, a svakodnevica im je prilično zabavna, uvelike zahvaljujući sličnim karakterima. Nedavno je Korana objavila fotografiju na kojoj se skriva u ormaru. 'Ne znam kako i kada je počelo, ali u našoj vezi ova ludost traje duže vrijeme. Tko drugi dođe doma, traži ovog prvog. Igranje skrivača nekad shvatim preozbiljno - majstor me tražio 15 minuta', napisala je i otkrila da se od Ivana skrila u ormaru. Hit.

Imaju svoje trenutke i Ella Dvornik te Charles Pearce. Prilično je zabavno pratiti ovaj par, pogotovo zbog njihove hrvatsko-britanske kombinacije. Ella zna objaviti na urnebesnim videima Charlesa koji uči govoriti hrvatski, a često nasmije i njegovim 'ljetnim' kombinacijama pulovera i 40 stupnjeva u zraku. U svakom slučaju, ne shvaća ni Ella ljubav šekspirijanski i to je jako zabavno.

Nećemo zapostaviti ni naše srebrne dečke. Ivana i Domagoj Vida pokazali su tijekom SP-a koliki su hit, a svijet je osvojio i njihov sin David. Zabavna mlada obitelj međusobno se štiti i obožava, a imaju i oni svoje trenutke ludosti. Tako je Ivana opisala situaciju kada joj je Vida u četiri ujutro pod prozore stigao u društvu Slavonia benda i zapjevao, Ispričala se kasnije Ivana susjedima. 'Dijagnozu imamo,m ali onu ljubavnu.... Dobro, i još par njih', nasmijala je gospođa Vida svoje obožavatelje. Dok će mnoge žene nogometaša živjeti u blaženoj medijskoj tišini i napucavati fotke na Instagramu uz dirljive dodatke o zahvalnosti, ljubavi, Bogu i domovini - Ivana će komunicirati, javiti se obožavateljima, a bez problema će odgovoriti i na njihova pitanja. Otkrila je ovih dana da nema kućnu pomoćnicu, da je radila estetske korekcije i da želi četvero djece.

I Ida Prester realno i simpatično prikazuje svoju svakodnevnicu, bez pretjeranih uljepšavanja. Sa suprugom Ivanom Peševskim dobila je dva dječaka, koja ih potpuno iscrpljuju jer su, jasno, živahni dječaci. Tako je Ida svojedobno bez uljepšavanja otkrila kako izgledaju romantični trenuci supruga i nje. 'Svaku večer oko 23 napokon nahranimo, okupamo i primirimo svu djecu, odrežemo noktiće, podojimo, uspavamo, operemo sudje i veš, spremimo igračke i pripremimo sve za sutra. Svaku večer oko 23 napokon kreće samo naše doba dana, romantični momenti kad se možemo posvetiti jedan drugome. Tada moj najmiliji i ja iscrpljeni legnemo na kauč, zaklopimo oči i tih zadnjih 20 minuta svijesti svađamo se čija je bila glupa ideja da imamo dvoje djece', napisala je i neke nasmijala, druge oduševila iskrenošću, a treće bar malo utješila - jer ima, naravno, još ljudi u toj situaciji.

Ella Dvornik

Domagoj Vida

Ivana Vida

Charles Pearce

Ida Prester

Korana Gvozdić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter