I Neda je bila na meti napasnika:

'Urednik jednih uglednih novina pokušao je ući u moju sobu'


Mirjana Filipović
11.11.2017.13:15
'Urednik jednih uglednih novina pokušao je ući u moju sobu'
Instagram

sažeto

Pjevačica se u emisiji 'Petkom s petkom' prisjetila situacije u kojoj se našla


Mirjana Filipović
11.11.2017.13:15

Otkako su u javnost dospjele strašne priče o pravom karakteru holivudskog producenta Harveya Weinsteina, žene diljem svijeta odlučile su progovoriti o različitim oblicima zlostavljanja s kojima su se susretale tijekom života i karijere.

Zadnja među njima je i Neda Ukraden koja se prisjetila susreta s, kako je rekla u emisiji 'Petkom s petkom', u to vrijeme urednikom jednih uglednih novina.

- Konkretno u Tuzli je to bilo.  Čovjek je, kad smo dobivali sobe, pokušao ući mi u sobi kad smo se raspoređivali. Ja sam ga u šoku pitala kud će. On je rekao: Ma daj, što se baviš blesava. Ako si pametna, shvatit ćeš što to znači, ako nisi, mogao bi ti jako zagorčati karijeru. Pošto se on namjerio na Imoćanku, mislim, nije dobio štiklom u glavu, ali to je malo falilo. Rekla sam mu: Znaš što, ne moram nikad zapjevati, ali preko tebe i na taj način neću praviti karijeru - prisjetila se pjevačica.

Posljedice njezinog odbijanja bile su vrijeđanje, pljuvanje i omalovažavanje, te tekstovi o njoj objavljeni u negativnom kontekstu.

No bez obzira na sve spomenuto, Neda je izgradila uspješnu karijeru i u 68. godini nastupa punom parom.

zlostavljanje

Neda Ukraden

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter