Na izravnom udaru Irme

Uragan prijeti kućama Micka Jaggera, Oprah, Trumpa, Branson se skrivao u vinskom podrumu


Ines Madunić
07.09.2017.09:30
Uragan prijeti kućama Micka Jaggera, Oprah, Trumpa, Branson se skrivao u vinskom podrumu
Reuters

sažeto

Ruski milijarder Roman Abramovič ima vilu na otoku St. Barts, a američki predsjednik Donald Trump na St. Martinu


Ines Madunić
07.09.2017.09:30

Uragan Irma najveći je dosad zabilježen na Atlantiku, a veličine je Francuske. Na svom putu uništenja dosad je uništio mnoge gradove, a štetu su osjetili ili će tek osjetiti i mnogi celebrityji.

Britanski milijarder Richard Branson (67), vlasnik kompanije Virgin, na društvenim mrežama objavio je kako je njegova kuća na privatnom otoku Necker na Britanskim Djevičanskim Otocima potpuno uništena. On je Irmu preživio skrivajući se u vinskom podrumu s obitelji i zaposlenicima.

"Svi su ljudi dobro, ali sve zgrade su srušene. Jako sam zabrinut za sve na susjednim otocima. Ako uragan ide prema vama, molim vas, nemojte ga olako shvatiti. Pronađite sigurno mjesto. Priroda nas opet upozorava na posljedice globalnog zatopljenja. Svi moramo napraviti više da to zaustavimo", napisao je Bransonov sin Sam.

Na udaru uragana naći će se ili su se već našle luksuzne vile Micka Jaggera na otoku Mustique, Oprah Winfrey na Antigvi, Brucea Willisa i Keitha Richardsa na otoku Turks i Caicos.

Ruski milijarder Roman Abramovič ima vilu na otoku St. Barts, a američki predsjednik Donald Trump na St. Martinu. Glumci Johnny Depp i Eddie Murphy te mađioničar David Copperfield imaju privatne otočiće na Bahamima te će se također naći na udaru uragana.

celebrity

uragan

uragan Irma

Bahami

Karibi

Richard Branson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter